menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Proč se nemohu přihlásit ...?

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2007, 01:50
Nový člen skupiny

Ahoj Lidi,

Zajímalo by mě, jestli někdo může dát mi ukazatel na tohle ...

Určitě jsem se nemění žádné nastavení na mém počítači, ale z jakéhokoli důvodu, když se snažím přihlásit do lokalit, jako jsou yahoo.co.uk / facebook.com nemůžu přihlásit a přístup ke své účty --

Když jsem zadejte své uživatelské jméno a heslo, začne zatížení na stránce jsou pouze obnoví se přihlásit stránce (odstranění mých informací), které zabraňují přístupu k účtu.

Ještě jiná místa, jako Barclays.co.uk na můj bankovní se přihlásit funguje?

Musím zkontrolovat můj cookie nastavení a je snížena na minimum nastavení a přijala stránky do svého seznamu důvěryhodných ale nečiní rozdíl ..? Jsem se pokoušel o vstup na stránky, jak s Internet Explorer a Mozilla Firefox, ale je v tom rozdíl ..?

Mám HP pověření správce na notebooku, který uchovává veškeré podrobnosti přihlásit (s otisk úder), ale i se zdravotním postižením, a toto je neprominuli rozdíl.

Jakýkoliv idea to ...?

Thanks in advance,

Známka
Old 23. října 2007, 01:55
Administrátor Skupina

Já bych běžet Ccleaner v sekci Ke stažení, protože bude jasné všechny cookies a cache.

Je také možné, měli byste mít trochu spyware nebo virus, takže pokud výše nepracuje se podívat zde. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. října 2007, 03:55
Nový člen skupiny

Ahoj Dave,

Díky za odpověď ... Jsem se řídila pokyny a stáhli a spustili ccleaner .. Poté virus checker a ještě žádná radost ..!

Přidal jsem yahoo jako důvěryhodný server a akceptovat cookies ...

Následující zpráva se zobrazí, když se snažím přihlásit.

Již Yahoo! ID?

Přihlásit
Prohlížeč si pomocí odmítne podepsat palců (cookies zamítnuta)

Jakékoliv bližší představu to?

Známka
Old 23. října 2007, 03:59
Moderátor skupiny

Spusťte navrhl AntiSpyware programů.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.