![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Zajímalo by mě, jestli někdo může dát mi ukazatel na tohle ... Určitě jsem se nemění žádné nastavení na mém počítači, ale z jakéhokoli důvodu, když se snažím přihlásit do lokalit, jako jsou yahoo.co.uk / facebook.com nemůžu přihlásit a přístup ke své účty -- Když jsem zadejte své uživatelské jméno a heslo, začne zatížení na stránce jsou pouze obnoví se přihlásit stránce (odstranění mých informací), které zabraňují přístupu k účtu. Ještě jiná místa, jako Barclays.co.uk na můj bankovní se přihlásit funguje? Musím zkontrolovat můj cookie nastavení a je snížena na minimum nastavení a přijala stránky do svého seznamu důvěryhodných ale nečiní rozdíl ..? Jsem se pokoušel o vstup na stránky, jak s Internet Explorer a Mozilla Firefox, ale je v tom rozdíl ..? Mám HP pověření správce na notebooku, který uchovává veškeré podrobnosti přihlásit (s otisk úder), ale i se zdravotním postižením, a toto je neprominuli rozdíl. Jakýkoliv idea to ...? Thanks in advance, Známka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych běžet Ccleaner v sekci Ke stažení, protože bude jasné všechny cookies a cache.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Díky za odpověď ... Jsem se řídila pokyny a stáhli a spustili ccleaner .. Poté virus checker a ještě žádná radost ..! Přidal jsem yahoo jako důvěryhodný server a akceptovat cookies ... Následující zpráva se zobrazí, když se snažím přihlásit. Již Yahoo! ID? Přihlásit Prohlížeč si pomocí odmítne podepsat palců (cookies zamítnuta) Jakékoliv bližší představu to? Známka |
|
| |||
| |||
| Spusťte navrhl AntiSpyware programů. |