μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Γιατί δεν μπορώ να τη φθορά ...;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Οκτώβρη 2007, 01:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Guys,

Αναρωτιέμαι αν ο καθένας μπορεί να μου δώσει μια pointer σε αυτό το σημείο ...

Εγώ σίγουρος ότι δεν έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή μου, αλλά για οποιονδήποτε λόγο όταν προσπαθώ να υπογράψει σε δικτυακούς τόπους όπως το yahoo.co.uk / facebook.com Δεν μπορώ να συνδεθείτε και να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς μου --

Όταν τύπου στο username και το password μου, αυτή η διαδικασία αρχίζει να φορτώσει στην σελίδα απλώς ανανεώνει τα συνδεθείτε σελίδα (αφαιρώντας τα στοιχεία μου), να εμποδίζουν την πρόσβαση στο λογαριασμό.

Ωστόσο, όπως και άλλα site Barclays.co.uk για τραπεζικό μου, το ημερολόγιο εργασιών σε πρόστιμο;;

Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις μου cookie και μείωσε στο ελάχιστο τις ρυθμίσεις που έγιναν δεκτές και τις τοποθεσίες για να μου εμπιστεύθηκαν κατάλογο, αλλά δεν κάνει καμία διαφορά ..; Εγώ προσπάθησα να έχουν πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους με τα δύο Internet Explorer και τον Mozilla Firefox, αλλά δεν κάνει καμία διαφορά ..;

Έχω την HP Credential Manager για το φορητό υπολογιστή που αποθηκεύει όλα τα στοιχεία log in (με αποτύπωμα σουφρώνω) αλλά έχω και άτομα με ειδικές ανάγκες αυτό δεν είχε καμία διαφορά.

Κάθε ιδέα της ...;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Mark
Old 23η Οκτώβρη 2007, 01:55
Διαχειριστής Ομάδα

Είχα τρέχει Ccleaner στο τμήμα downloads καθώς θα σαφή όλα τα cookies και cache.

Είναι επίσης δυνατόν να μπορεί να έχει λίγο spyware ή κάποιον ιό οπότε αν τα παραπάνω δεν λειτουργεί ρίξτε μια ματιά εδώ. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23η Οκτώβρη 2007, 03:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Dave,

Ευχαριστώ για την απάντηση ... Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες και να κατεβάσει και έτρεξε ccleaner .. τότε έναν ιό και ακόμη δεν checker χαρά ..!

Έχω προσθέσει yahoo ως αξιόπιστο δικτυακό τόπο και δέχεται cookies ...

Το ακόλουθο μήνυμα εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε in..

Έχετε ήδη το Yahoo! ID;

Φθορά
Ο browser σας χρησιμοποιώντας αρνείται να τη φθορά (cookies απορριφθεί)

Κάθε περισσότερο την ιδέα;

Mark
Old 23η Οκτώβρη 2007, 03:59
Συντονιστής Ομάδας

Εκτελέστε το πρότεινε antispyware προγράμματα.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.