manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Zašto ne mogu prijavite se ...?

Reply

Thread Tools
Old 23. listopad 2007, 01:50
Novi član grupe

Default Zašto ne mogu prijavite se ...?

Hi momački,

Pitam se, ako bilo tko može mi dati pokazivač na ovo ...

Ja sigurno nisam promijenio postavke na mom računalu, ali iz nekog razloga kada se pokušam prijaviti na stranicama kao što je yahoo.co.uk / facebook.com Ne mogu se prijaviti i pristupiti mom računi --

Kad sam tipa u moje korisničko ime i lozinku, on počinje učitavanje u web stranici su samo osvježava se prijavite u stranicu (uklanjanjem moje detalje), sprečava pristup računu.

Ipak, druge stranice kao Barclays.co.uk za moj bankarstva, log in utvrde prekid?

Imam ček moj kolačić postavke i spušta ih na minimum i prihvatili postavke web-mjesta na popis pouzdanih moje ne predstavlja nikakvu razliku, ali ..? Ja sam pokušao to pristup web stranicama s obje Internet Explorer i Mozilla Firefox, ali ne daje nikakva razlika ..?

Imam HP akreditivu manager na laptop koji pohranjuje sve se prijavite u detalje (uz fingerprint ukrasti), ali imam onemogućen ovaj i napravio ga nema razlike.

Bilo koji ideja je ...?

Thanks in advance,

Marka
Old 23. listopad 2007, 01:55
Administrator Group

Htio Ccleaner izvoditi u downloads sekciji kao što će izbrisati sve svoje cookies i cache.

Također je moguće možete imati malo spyware ili virus pa ako iznad ne radi se pogledati ovdje. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. listopad 2007, 03:55
Novi član grupe

Dave Hi,

Hvala za odgovor ... Ja sam slijedio uputstva i preuzeli i ran ccleaner .. zatim virus checker, a još uvijek nema radosti ..!

Ja sam dodao yahoo kao pouzdanu web lokaciju i prihvatiti kolačiće ...

Sljedeću poruku je prikazana kad pokušam prijaviti.

Već imate Yahoo! ID?

Prijavite se
Preglednik budete koristili odbije prijavu (cookies odbacio)

Bilo koji ideja je više?

Marka
Old 23. listopad 2007, 03:59
Moderator / ica grupe

Pokreni protušpijunski predložene programe.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Help! Ne mogu se prijaviti na moje Hotmail. tolet Email, VoIP & IM Razgovor 11 28 siječanj 2009 15:35
Oštećene datoteke - prijavite HD neuspjeh? blubla Drives & Izmjenjivi mediji 1 21. Ruj 2008 03:34
Cant prijavite se! bradleyjoes Virus, Spyware i sigurnost 26 29 siječanj 2008 10:12
Windows Live Sign In Lukee12 Windows Operating Systems 3 18 siječanj 2008 17:35
Ne možete prijaviti na ebay Buchanan Web Browsers & FTP Klijenti 11 9. studeni 2007 12:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.