![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Pitam se, ako bilo tko može mi dati pokazivač na ovo ... Ja sigurno nisam promijenio postavke na mom računalu, ali iz nekog razloga kada se pokušam prijaviti na stranicama kao što je yahoo.co.uk / facebook.com Ne mogu se prijaviti i pristupiti mom računi -- Kad sam tipa u moje korisničko ime i lozinku, on počinje učitavanje u web stranici su samo osvježava se prijavite u stranicu (uklanjanjem moje detalje), sprečava pristup računu. Ipak, druge stranice kao Barclays.co.uk za moj bankarstva, log in utvrde prekid? Imam ček moj kolačić postavke i spušta ih na minimum i prihvatili postavke web-mjesta na popis pouzdanih moje ne predstavlja nikakvu razliku, ali ..? Ja sam pokušao to pristup web stranicama s obje Internet Explorer i Mozilla Firefox, ali ne daje nikakva razlika ..? Imam HP akreditivu manager na laptop koji pohranjuje sve se prijavite u detalje (uz fingerprint ukrasti), ali imam onemogućen ovaj i napravio ga nema razlike. Bilo koji ideja je ...? Thanks in advance, Marka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio Ccleaner izvoditi u downloads sekciji kao što će izbrisati sve svoje cookies i cache.
| |||
| |||
| Dave Hi, Hvala za odgovor ... Ja sam slijedio uputstva i preuzeli i ran ccleaner .. zatim virus checker, a još uvijek nema radosti ..! Ja sam dodao yahoo kao pouzdanu web lokaciju i prihvatiti kolačiće ... Sljedeću poruku je prikazana kad pokušam prijaviti. Već imate Yahoo! ID? Prijavite se Preglednik budete koristili odbije prijavu (cookies odbacio) Bilo koji ideja je više? Marka |
|
| |||
| |||
| Pokreni protušpijunski predložene programe. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help! Ne mogu se prijaviti na moje Hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Razgovor | 11 | 28 siječanj 2009 15:35 |
| Oštećene datoteke - prijavite HD neuspjeh? | blubla | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 21. Ruj 2008 03:34 |
| Cant prijavite se! | bradleyjoes | Virus, Spyware i sigurnost | 26 | 29 siječanj 2008 10:12 |
| Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows Operating Systems | 3 | 18 siječanj 2008 17:35 |
| Ne možete prijaviti na ebay | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 11 | 9. studeni 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |