kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Miért nem tudok jelentkezzen be ...?

Reply

Téma eszközök
Old Október 23 2007, 01:50
Új tag Csoport

Default Miért nem tudok jelentkezzen be ...?

Hi Guys,

Kíváncsi vagyok, ha valaki tud adni nekem egy e mutató egy ...

Én biztos, hogy nem változtak meg a beállításokat a számítógépen, de valamilyen oknál fogva, amikor megpróbálom aláírni a telek mint yahoo.co.uk / facebook.com nem tudok jelentkezni, és aktáimba számlák --

Amikor azt írja be a felhasználónevemet és a jelszót, akkor kezd betölteni az oldal csak frissül a belépés oldalon (eltávolításánál my részletek), megakadályozva a hozzáférést a fiókjához.

Mégis más, mint a helyszíni Barclays.co.uk mert banki, a belépés működik jól?

I have my cookie beállításokat ellenőrizni és csökkentette azokat a minimális beállításokat és elfogadta az oldalakat a bizalmi listát, de nem tesz különbséget ..? Megpróbáltam elérni a területek mind az Internet Explorer és Mozilla Firefox, de ez nem tesz különbséget ..?

I have a HP credential vezetője a laptop, amely tárolja az összes a belépés adatait (az ujjlenyomat ts), de nekem van tiltva, és ez nem tett különbséget.

Van ötleted van ...?

Thanks in advance,

Mark
Old Október 23 2007, 01:55
Administrator Group

Szerintem fuss Ccleaner a letöltések szakasz, mivel egyértelmű, az összes cookie-k és cache.

Az is elképzelhető lehet, hogy egy kis kémprogram vagy vírus úgy, ha a fenti nem működik még egy pillantást ide. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 23 2007, 03:55
Új tag Csoport

Szia Dave,

Köszi a választ ... Azt követte az utasításokat, és a letöltött és spárgagombolyog ccleaner .. akkor egy vírus ellenőrző és még mindig nincs öröm ..!

Nekem van hozzáadott Yahoo, mint egy megbízható helyen található, és a cookie-k fogadását ...

A következő üzenet jelenik meg, amikor megpróbálok bejelentkezni.

Már van a Yahoo! ID?

Jelentkezzen be
Az Ön által használt böngésző nem hajlandó aláírni hüvelyk (cookie-k elutasítják)

Több ötlet van?

Mark
Old Október 23 2007, 03:59
Moderátor Csoport

Fuss a javasolt AntiSpyware programot.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Nem lehet bejelentkezni az én hotmail. tolet E-mail, a VoIP és IM Vitalap 11 28. január 2009 15:35
Sérült fájlok - jele HD hibát? blubla Drives & Removable Media 1 21. Szeptember 2008 03:34
Cant jelentkeznie! bradleyjoes Vírus, kémprogram és biztonság 26 29. január 2008 10:12
Windows Live Bejelentkezés Lukee12 A Windows operációs rendszerek 3 18. január 2008 17:35
Nem lehet bejelentkezni az eBay Buchanan Web böngésző és FTP Clients 11 9. november 2007 12:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.