![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Kíváncsi vagyok, ha valaki tud adni nekem egy e mutató egy ... Én biztos, hogy nem változtak meg a beállításokat a számítógépen, de valamilyen oknál fogva, amikor megpróbálom aláírni a telek mint yahoo.co.uk / facebook.com nem tudok jelentkezni, és aktáimba számlák -- Amikor azt írja be a felhasználónevemet és a jelszót, akkor kezd betölteni az oldal csak frissül a belépés oldalon (eltávolításánál my részletek), megakadályozva a hozzáférést a fiókjához. Mégis más, mint a helyszíni Barclays.co.uk mert banki, a belépés működik jól? I have my cookie beállításokat ellenőrizni és csökkentette azokat a minimális beállításokat és elfogadta az oldalakat a bizalmi listát, de nem tesz különbséget ..? Megpróbáltam elérni a területek mind az Internet Explorer és Mozilla Firefox, de ez nem tesz különbséget ..? I have a HP credential vezetője a laptop, amely tárolja az összes a belépés adatait (az ujjlenyomat ts), de nekem van tiltva, és ez nem tett különbséget. Van ötleted van ...? Thanks in advance, Mark |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem fuss Ccleaner a letöltések szakasz, mivel egyértelmű, az összes cookie-k és cache.
| |||
| |||
| Szia Dave, Köszi a választ ... Azt követte az utasításokat, és a letöltött és spárgagombolyog ccleaner .. akkor egy vírus ellenőrző és még mindig nincs öröm ..! Nekem van hozzáadott Yahoo, mint egy megbízható helyen található, és a cookie-k fogadását ... A következő üzenet jelenik meg, amikor megpróbálok bejelentkezni. Már van a Yahoo! ID? Jelentkezzen be Az Ön által használt böngésző nem hajlandó aláírni hüvelyk (cookie-k elutasítják) Több ötlet van? Mark |
|
| |||
| |||
| Fuss a javasolt AntiSpyware programot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Nem lehet bejelentkezni az én hotmail. | tolet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 11 | 28. január 2009 15:35 |
| Sérült fájlok - jele HD hibát? | blubla | Drives & Removable Media | 1 | 21. Szeptember 2008 03:34 |
| Cant jelentkeznie! | bradleyjoes | Vírus, kémprogram és biztonság | 26 | 29. január 2008 10:12 |
| Windows Live Bejelentkezés | Lukee12 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 18. január 2008 17:35 |
| Nem lehet bejelentkezni az eBay | Buchanan | Web böngésző és FTP Clients | 11 | 9. november 2007 12:04 |
| Téma eszközök | |
| |