![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Įdomu, ar kas nors gali duoti man apie tai viena rodyklė ... Aš tikrai esu ne kartą nustatymus savo kompiuteryje, bet dėl kažkokių priežasčių, kai bandau prisijungti prie svetainių, tokių kaip yahoo.co.uk / facebook.com aš negaliu prisijungti ir naudotis mano sąskaitos -- Kai aš įveskite savo vartotojo vardą ir slaptažodį, jis pradeda įkelti į puslapį jie tiesiog atgaivina Page žurnale (pašalinti mano duomenis), neleidžiančius prieiti prie sąskaitos. Dar kita svetainė kaip Barclays.co.uk mano bankininkystės, kūrinių Prisijungti bauda? Pavarčiau savo slapukų nustatymus ir juos sumažinti iki minimumo nuostatas ir priėmė į savo patikimų svetainių sąrašą, bet nėra jokio skirtumo ..? Aš bandė patekti su Internet Explorer ir Mozilla Firefox, bet ji nėra jokio skirtumo .. svetainėse? Turiu HP Kvalifikacija vadybininkas laptopo kuris saugo visas detales žurnalas (su pirštų servetėlės), bet turiu negalia tai ir nėra jokio skirtumo. Bet mintis yra ...? Thanks in advance, Pažymėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau paleisti CCleaner į parsisiųsti skirsnyje, kaip ji bus ištrinti visus slapukus ir talpyklos.
| |||
| |||
| Hi Dave, Ačiū už atsakymą ... Turiu laikytis nurodymų ir atsisiųsti ir bėgo CCleaner .. Tada virusas Checker ir dar ne džiaugsmas ..! Aš pridėjo Yahoo kaip patikimą svetainę ir priimti slapukus ... Šis pranešimas rodomas, kai bandau prisijungti. Already have a Yahoo! ID? Prisijungti Naršyklę jūs naudojate atsisako prisijungti (cookies atmestas) Daugiau idėjos's? Pažymėti |
|
| |||
| |||
| Pradėti siūloma nuo šnipinėjimo programų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help! Aš negaliu prisijungti prie savo "Hotmail". | tolet | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 11 | 28 sausis 2009 15:35 |
| Sugadintus failus - ženklas HD nesėkmės? | blubla | Drives & Removable Media | 1 | 21 rugsėjis 2008 03:34 |
| Cant prisijungti!! | bradleyjoes | Virus, Spyware & Security | 26 | 29 sausis 2008 10:12 |
| "Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 18 sausis 2008 17:35 |
| Nepavyko prisijungti prie eBay | Buchanan | Naršyklėms & FTP Klientai | 11 | 9 lapkritis 2007 12:04 |
| Temos įrankiai | |
| |