mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Kāpēc es nevaru ieiet ...?

Reply

Thread Tools
Old 23 oktobris 2007, 01:50
New Member Group

Hi guys,

Nez, ja kāds varētu man rādītājs par šo vienu ...

Nudien man nav mainījušies jebkurus iestatījumus savā datorā, bet kaut kāda iemesla dēļ, kad mēģinu ieiet vietnēm, tādām kā yahoo.co.uk / facebook.com es nevaru pieteikties un piekļūt manam konti --

Kad es ierakstiet savu lietotājvārdu un paroli, tā sāk kravu lapā viņi vienkārši atsvaidzina žurnālā lapā (noņemot manu details), kas liedz piekļuvi kontam.

Vēl citas vietas, piemēram, Barclays.co.uk manu banku, log in works fine?

Es pārbaudīju manu sīkfailu iestatījumus un pazemināt tās minimālais iestatījumus un pieņemts portālus uzticams sarakstā, taču nekādas starpības ..? Es esmu mēģinājis piekļūt gan ar Internet Explorer un Mozilla Firefox, taču nav nekādas starpības, .. portālos?

Man ir HP credential pārvaldītāja klēpjdators kurā uzglabā visus žurnālā detaļas (ar pirkstu nospiedumu zvēliens), bet esmu invalīds šo un to nav nekādas starpības.

Jebkura ideja ir ...?

Thanks in advance,

Mark
Old 23 oktobris 2007, 01:55
Administrator Group

I'd palaist CCleaner in lejupielāžu sadaļā, jo tas būs skaidrs visiem jūsu cookies un cache.

Ir arī iespējams, ka jūs varētu būt mazliet spiegprogrammatūru vai vīrusiem tātad, ja iepriekš nav darbs ir apskatīt šeit. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 oktobris 2007, 03:55
New Member Group

Hi Dave,

Paldies par atbildi ... Man ir jāievēro instrukcijas un lejupielādēt un skrēja CCleaner .. tad vīruss pārbaudītāju un joprojām nav prieks ..!

Man ir pievienots yahoo kā uzticamu vietni un pieņemt sīkdatnes ...

Šādu ziņojumu ir redzams, kad mēģinu log in.

Jau ir Yahoo! ID?

Sign in
Pārlūkprogrammu jūs lietojat atsakās parakstīt collas (cookies noraidīts)

Vairāk ideja's?

Mark
Old 23 oktobris 2007, 03:59
Moderator Group

Run ierosināja antispyware programmas.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.