![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Nez, ja kāds varētu man rādītājs par šo vienu ... Nudien man nav mainījušies jebkurus iestatījumus savā datorā, bet kaut kāda iemesla dēļ, kad mēģinu ieiet vietnēm, tādām kā yahoo.co.uk / facebook.com es nevaru pieteikties un piekļūt manam konti -- Kad es ierakstiet savu lietotājvārdu un paroli, tā sāk kravu lapā viņi vienkārši atsvaidzina žurnālā lapā (noņemot manu details), kas liedz piekļuvi kontam. Vēl citas vietas, piemēram, Barclays.co.uk manu banku, log in works fine? Es pārbaudīju manu sīkfailu iestatījumus un pazemināt tās minimālais iestatījumus un pieņemts portālus uzticams sarakstā, taču nekādas starpības ..? Es esmu mēģinājis piekļūt gan ar Internet Explorer un Mozilla Firefox, taču nav nekādas starpības, .. portālos? Man ir HP credential pārvaldītāja klēpjdators kurā uzglabā visus žurnālā detaļas (ar pirkstu nospiedumu zvēliens), bet esmu invalīds šo un to nav nekādas starpības. Jebkura ideja ir ...? Thanks in advance, Mark |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd palaist CCleaner in lejupielāžu sadaļā, jo tas būs skaidrs visiem jūsu cookies un cache.
| |||
| |||
| Hi Dave, Paldies par atbildi ... Man ir jāievēro instrukcijas un lejupielādēt un skrēja CCleaner .. tad vīruss pārbaudītāju un joprojām nav prieks ..! Man ir pievienots yahoo kā uzticamu vietni un pieņemt sīkdatnes ... Šādu ziņojumu ir redzams, kad mēģinu log in. Jau ir Yahoo! ID? Sign in Pārlūkprogrammu jūs lietojat atsakās parakstīt collas (cookies noraidīts) Vairāk ideja's? Mark |
|
| |||
| |||
| Run ierosināja antispyware programmas. |