rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Dlaczego nie mogę się zalogować ...?

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 października 2007, 01:50
Nowe państwa grupy

Default Dlaczego nie mogę się zalogować ...?

Hi Guys,

Zastanawiam się czy ktoś daje mi wskazówki na ten jeden ...

Mam I nie uległy zmianie ustawienia na moim komputerze, ale bez względu na przyczynę, gdy próbuję się zalogować do miejsc takich jak yahoo.co.uk / facebook.com Nie mogę zalogować się i dostępu do swoich kont --

Kiedy wpisz nazwę użytkownika i hasło, to zacznie się ładować w stronę one tylko odświeża zalogować na stronie (usunięcie mojego szczegóły), uniemożliwiając dostęp do konta.

Jednak podobnie jak inne witryny Barclays.co.uk dla mojej działalności bankowej, w dzienniku działa?

Mam sprawdzone moje ustawienia ciasteczka i obniżyć je do minimum ustawień i przyjęła moje zaufanych witryn do listy, ale nie ma znaczenia ..? Mam Próbowaliśmy uzyskać dostęp do witryny zarówno Internet Explorer i Mozilla Firefox, ale to nie ma znaczenia ..?

Mam HP Menedżer poświadczeń na laptopie, który przechowuje wszystkie dane w dzienniku (z trzepnięcie odcisków palców), ale mam wyłączone to i to się nie różnią.

Każdy pomysł to ...?

Thanks in advance,

Mark
Old 23 października 2007, 01:55
Administrator Group

I'd run Ccleaner w sekcji pliki do pobrania, jak to wyczyścić wszystkie pliki cookie i pamięć podręczną.

Możliwe jest również możesz mieć trochę spyware lub wirusa, więc jeśli powyższe nie działa, zajrzyj tutaj. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 października 2007, 03:55
Nowe państwa grupy

Hi Dave,

Dziękujemy za odpowiedź ... Mam po pobraniu i instalacji oraz prowadził ccleaner .. Następnie wirus kontroler i nadal nie radość ..!

Mam dodaje Yahoo jako zaufanych witryn i akceptować pliki cookie ...

Poniższy komunikat jest wyświetlany, gdy próbuję się zalogować.

Masz już konto Yahoo! ID?

Zaloguj się
Przeglądarki używasz odmawia się zalogować (cookies odrzucony)

Każdy pomysł na więcej?

Mark
Old 23 października 2007, 03:59
Moderator grupy

Uruchom zasugerował AntiSpyware programów.

Reply

Register

Zakładki