mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

De ce nu pot să conectaţi-vă ...?

Reply

Thread Tools
Old 23 octombrie 2007, 01:50
Noile state Group

Default De ce nu pot să conectaţi-vă ...?

Salut Baieti,

Mă întreb dacă cineva poate sa-mi dai un pointer pe acest unul ...

Eu sigur că nu s-au schimbat toate setările de pe computerul meu, dar indiferent de motiv, atunci când am încerca să semneze în site-uri, cum ar fi yahoo.co.uk / facebook.com nu pot să înregistreze şi să-mi acceseze conturile --

Când m-am tip în numele meu de utilizator şi o parolă, acesta începe să se încarce în pagina ei doar reîmprospãteazã jurnal în pagină (eliminarea mea detalii), pentru a preveni accesul la cont.

Totuşi, alte Barclays.co.uk pentru ca site-ul meu bancar, în jurnalul de lucrări bine??

Am verificat setarile cookie mea şi le-a redus la minim de setări şi acceptate de site-uri la lista mea de încredere, dar nu face nici o diferenta ..? Am încercat să accesaţi site-urile cu ambele Internet Explorer si Mozilla Firefox, dar nu face nici o diferenta ..?

Am HP credential manager pe laptop, care stochează toate intraţi în detalii (cu o lovitură puternică a amprentelor), dar i-au acest handicap şi a făcut nici o diferenţă.

Orice idee este ...?

Mulţumesc în avans,

Marcare
Old 23 octombrie 2007, 01:55
Administrator Group

Aş Ccleaner rula în secţiunea de download-uri pe care le va şterge toate cookie-urile şi memoria cache.

Este posibil, de asemenea, s-ar putea să aibă un pic de spyware sau de un virus, deci, dacă cele de mai sus nu funcţionează, trebuie să aruncaţi o privire aici. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 23 octombrie 2007, 03:55
Noile state Group

Max Dave,

Mulţumesc pentru răspuns ... Am urmat instrucţiunile şi descărcate şi a fugit ccleaner .. apoi un virus Checker şi încă nici o bucurie ..!

Am adăugat yahoo ca site de încredere şi de a accepta cookie-uri ...

Următorul mesaj este afişat atunci când încercaţi să vă conectaţi-vă.

Aveţi deja un cont de Yahoo! ID-ul?

Înregistraţi-vă
Browser-ul pe care îl folosiţi refuză să semneze inch (cookie-uri respinse)

Orice idee este mai mult?

Marcare
Old 23 octombrie 2007, 03:59
Moderator Group

Rulaţi sugerat programe antispyware.

Reply

Register

Marcaje