![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Baieti, Mă întreb dacă cineva poate sa-mi dai un pointer pe acest unul ... Eu sigur că nu s-au schimbat toate setările de pe computerul meu, dar indiferent de motiv, atunci când am încerca să semneze în site-uri, cum ar fi yahoo.co.uk / facebook.com nu pot să înregistreze şi să-mi acceseze conturile -- Când m-am tip în numele meu de utilizator şi o parolă, acesta începe să se încarce în pagina ei doar reîmprospãteazã jurnal în pagină (eliminarea mea detalii), pentru a preveni accesul la cont. Totuşi, alte Barclays.co.uk pentru ca site-ul meu bancar, în jurnalul de lucrări bine?? Am verificat setarile cookie mea şi le-a redus la minim de setări şi acceptate de site-uri la lista mea de încredere, dar nu face nici o diferenta ..? Am încercat să accesaţi site-urile cu ambele Internet Explorer si Mozilla Firefox, dar nu face nici o diferenta ..? Am HP credential manager pe laptop, care stochează toate intraţi în detalii (cu o lovitură puternică a amprentelor), dar i-au acest handicap şi a făcut nici o diferenţă. Orice idee este ...? Mulţumesc în avans, Marcare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş Ccleaner rula în secţiunea de download-uri pe care le va şterge toate cookie-urile şi memoria cache.
Este posibil, de asemenea, s-ar putea să aibă un pic de spyware sau de un virus, deci, dacă cele de mai sus nu funcţionează, trebuie să aruncaţi o privire aici. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Max Dave, Mulţumesc pentru răspuns ... Am urmat instrucţiunile şi descărcate şi a fugit ccleaner .. apoi un virus Checker şi încă nici o bucurie ..! Am adăugat yahoo ca site de încredere şi de a accepta cookie-uri ... Următorul mesaj este afişat atunci când încercaţi să vă conectaţi-vă. Aveţi deja un cont de Yahoo! ID-ul? Înregistraţi-vă Browser-ul pe care îl folosiţi refuză să semneze inch (cookie-uri respinse) Orice idee este mai mult? Marcare |
|
| |||
| |||
| Rulaţi sugerat programe antispyware. |
![]() |
|
| Marcaje |