![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Zaujímalo by ma, či niekto môže dať mi ukazovateľ na tohle ... Určite som sa nemení žiadne nastavenie na mojom počítači, ale z akéhokoľvek dôvodu, keď sa snažím prihlásiť do lokalít, ako sú yahoo.co.uk / facebook.com nemůžu prihlásiť a prístup ku svoje účty -- Keď som zadajte svoje užívateľské meno a heslo, začne zaťaženia na stránke sú iba obnoví sa prihlásiť stránke (odstránenie mojich informácií), ktoré zabraňujú prístupu k účtu. Ešte iné miesta, ako Barclays.co.uk na môj bankový sa prihlásiť funguje? Musím skontrolovať môj cookie nastavenia a je znížená na minimum nastavení a prijala stránky do svojho zoznamu dôveryhodných ale nerobí rozdiel ..? Som sa pokúšal o vstup na stránku, ako s Internet Explorer a Mozilla Firefox, ale je v tom rozdiel ..? Mám HP poverenia správcu na notebooku, ktorý uchováva všetky podrobnosti prihlásiť (s odtlačok úder), ale aj so zdravotným postihnutím, a toto je neodpustili rozdiel. Akýkoľvek idea to ...? Thanks in advance, Známka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych plynúť Ccleaner v sekcii Na stiahnutie, pretože bude jasné všetky cookies a cache.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Vďaka za odpoveď ... Som sa riadila pokynmi a stiahli a spustili ccleaner .. Potom virus checker a ešte žiadna radosť ..! Pridal som yahoo ako dôveryhodný server a akceptovať cookies ... Nasledujúca správa sa zobrazí, keď sa snažím prihlásiť. Už Yahoo! ID? Prihlásiť Prehliadač si pomocou odmietne podpísať palcov (cookies zamietnutá) Akékoľvek bližšie predstavu to? Známka |
|
| |||
| |||
| Spustite navrhol AntiSpyware programov. |