мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Зашто не могу да пријавите се ...?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. октобар 2007, 01:50
Нови члан групе

Default Зашто не могу да пријавите се ...?

Бок момачки,

Питам се, ако било ко може да ми да да курсор на ово ...

Ја сигурно нисам променио подешавања на мом рачунару, али из било ког разлога, када се покушам пријавити на локацијама као што су ыахоо.цо.ук / фацебоок.цом не могу пријавити и приступити свом рачуни --

Кад сам типа у моје корисничко име и лозинку, он почиње отпремање у уеб страници су само освежили се пријавите у страницу (уклањањем моје детаље), спречава приступ рачуну.

Ипак, друге стране као Барцлаыс.цо.ук за мој банкарства, лог ин утврде прекид?

Имам чек мој колачић подешавања и спушта их на минимум и прихватили подешавања веб-места на листу поузданих моје не представља никакву разлику, али ..? Ја сам покушава за приступ уеб страницама са обе Интернет Експлорер и Мозилла Фирефокс, али не даје никаква разлика ..?

Имам ХП акредитиву манагер на лаптоп који памти све се пријавите у детаље (уз фингерпринт украсти), али имам онемогућен овај и направио га нема разлике.

Било који идеја је ...?

Тханкс ин адванце,

Марка
Old 23. октобар 2007, 01:55
Администратор Гроуп

Хтео Ццлеанер изводити у доунлоадс секцији као што ће избрисати све своје цоокиес и цацхе.

Такође је могуће да можете имати мало спыуаре или вирус па ако изнад не ради се погледати овде. хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...-постинг-7476/

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23. октобар 2007, 03:55
Нови члан групе

Даве Хи,

Хвала за одговор ... Ја сам следио упутства и преузели и еарлы ццлеанер .. затим вирус Цхецкер, а још увек нема радости ..!

Ја сам додао ыахоо као поуздану веб локацију и прихватити колачиће ...

Следећу поруку је приказана кад покушам пријавити.

Већ имате Ыахоо! ИД?

Пријавите се
Прегледник будете користили одбије пријаву (цоокиес одбацио)

Било који идеја је више?

Марка
Old 23. октобар 2007, 03:59
Модератор / ица групе

Покрени протушпијунски предложене програме.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил. толет Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 11 28 јануар 2009 15:35
Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех? блубла Дривес & Измјењиви медији 1 21. сеп 2008 03:34
Цант пријавите се! брадлеыјоес Вирус, Спыуаре и безбедност 26 29 јануар 2008 10:12
Уиндоус Ливе Сигн Ин Лукее12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 18 јануар 2008 17:35
Не можете пријавити на ебаы Буцханан Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 11 9 новембар 2007 12:04
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц