az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

Neden değilse giriş ...?

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ekim 2007, 01:50
Yeni Üye Grubu

Default Neden değilse giriş ...?

Merhaba Çocuklar,

Eğer kimse beni bu bir işaretçi verebilir Merak ediyorum ...

Sanırım benim bilgisayar ayarları üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadım, ama ne sebeple ben sitelerin içine yahoo.co.uk gibi oturum deneyin / I giriş ve hesaplarıma erişim facebook.com --

Ben tipi benim kullanıcı adı ve şifre olarak, onlar sadece sayfadaki günlük yenileniyor sayfada yüklemeye başlar (), hesap erişimi engelliyor benim Detaylar çıkarmadan.

Ancak benim bankacılık, çalışmaktadır günlük para cezası için Barclays.co.uk gibi diğer site?

Ben çerez ayarları kontrol ettikten ve minimum ayarları onları düşürdü ve güvenilir listesine siteleri kabul ancak fark yapar ..? Ben de Internet Explorer ve Mozilla Firefox ancak hiçbir fark .. yapar ile sitelere erişmeyi denedi?

Ben laptopunda Detaylar olan deposuna günlük bir parmakizi geçirmek (ile) ama bu devre dışı bıraktık HP Kimlik yöneticisi ve hiçbir fark yaptı.

Herhangi bir fikirdir ...?

Thanks in advance,

İşaretle
Old 23 Ekim 2007, 01:55
Yönetici Grubu

Olarak tüm çerezleri ve önbelleğini temizleyin olacak ben indirme bölümünde Ccleaner çalıştırmak istiyorum.

Ayrıca bu nedenle yukarıdaki çalışmıyor bir göz casus yazılım veya virüs biraz olabilir mümkündür. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ekim 2007, 03:55
Yeni Üye Grubu

Merhaba Dave

Yanıt için teşekkürler ... Ben talimatları ve indirilebilir takip ve ccleaner .. koştum sonra bir virüs denetimi ve hala hiçbir sevinç ..!

Ben güvenilir bir site olarak Yahoo eklediğiniz ve çerezleri kabul ...

Aşağıdaki mesaj ne zaman giriş çalıştığınızda görüntülenir.

Önceden bir Yahoo! Kimliği?

Giriş
Kullandığınız Tarayıcı (çerezler reddetti), giriş yapmak için reddediyor

Daha fazla fikir nedir?

İşaretle
Old 23 Ekim 2007, 03:59
Moderatör Grubu

Çalıştır'ı AntiSpyware programları önerdi.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından