![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, Eğer kimse beni bu bir işaretçi verebilir Merak ediyorum ... Sanırım benim bilgisayar ayarları üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadım, ama ne sebeple ben sitelerin içine yahoo.co.uk gibi oturum deneyin / I giriş ve hesaplarıma erişim facebook.com -- Ben tipi benim kullanıcı adı ve şifre olarak, onlar sadece sayfadaki günlük yenileniyor sayfada yüklemeye başlar (), hesap erişimi engelliyor benim Detaylar çıkarmadan. Ancak benim bankacılık, çalışmaktadır günlük para cezası için Barclays.co.uk gibi diğer site? Ben çerez ayarları kontrol ettikten ve minimum ayarları onları düşürdü ve güvenilir listesine siteleri kabul ancak fark yapar ..? Ben de Internet Explorer ve Mozilla Firefox ancak hiçbir fark .. yapar ile sitelere erişmeyi denedi? Ben laptopunda Detaylar olan deposuna günlük bir parmakizi geçirmek (ile) ama bu devre dışı bıraktık HP Kimlik yöneticisi ve hiçbir fark yaptı. Herhangi bir fikirdir ...? Thanks in advance, İşaretle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak tüm çerezleri ve önbelleğini temizleyin olacak ben indirme bölümünde Ccleaner çalıştırmak istiyorum.
| |||
| |||
| Merhaba Dave Yanıt için teşekkürler ... Ben talimatları ve indirilebilir takip ve ccleaner .. koştum sonra bir virüs denetimi ve hala hiçbir sevinç ..! Ben güvenilir bir site olarak Yahoo eklediğiniz ve çerezleri kabul ... Aşağıdaki mesaj ne zaman giriş çalıştığınızda görüntülenir. Önceden bir Yahoo! Kimliği? Giriş Kullandığınız Tarayıcı (çerezler reddetti), giriş yapmak için reddediyor Daha fazla fikir nedir? İşaretle |
|
| |||
| |||
| Çalıştır'ı AntiSpyware programları önerdi. |