![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Цікаво, якщо хто-небудь може дати мені вказівник на цей ... Я впевнений, що я не змінив будь-які налаштування на своєму комп'ютері, але з якої причини, коли я намагаюся ввійти в такі сайти, як yahoo.co.uk / facebook.com я не можу увійти в систему і отримати доступ до своїх рахунків -- Коли я маю вводити ім'я користувача і пароль, він починає завантажувати на сторінці вони просто оновлюється, увійдіть сторінку (видалення мої дані), що перешкоджає доступу до облікового запису. Однак інший сайт, як Barclays.co.uk для мого банківської справи, увійдіть працює? Я перевірив мої налаштування Cookie і опустив їх у мінімальні налаштування і приймаються сайти в мій список довірених, але все одно ..? Я намагався отримати доступ до сайтів як з Internet Explorer і Mozilla Firefox, але все одно ..? Маю HP Credential Manager на ноутбуці в якому зберігаються всі подробиці увійти (з відбитком пальця серветки), але я відключив цього, і це не допомагало. Будь-яка ідея's ...? Спасибо заранее, Марка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б запустити Ccleaner у розділі завантажень, як будуть стерті всі ваші куки і кеш.
Це також можливо, що ви могли б трохи програм-шпигунів і вірусів Таким чином, якщо вище не працює, Ви також можете подивитися тут. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, Спасибо за ответ ... Я слідував інструкціям і завантажили і побіг CCleaner .. Потім вірус перевірки і до цих пір не радість ..! Я додав Yahoo в якості надійного вузла і приймати куки ... Наступне повідомлення відображається, коли я намагаюся ввійти. Вже є Yahoo! ID? Увійдіть Браузер ви використовуєте відмовляється увійти в систему (Cookies відхилені) Будь-яка більш Idea's? Марка |
|
| |||
| |||
| Запуск запропонував антишпигунські програми. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail. | tolet | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 11 | 28 січня 2009 15:35 |
| Пошкоджені файли - ознака невдачі HD? | blubla | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 21 вересня 2008 03:34 |
| Нахиляє увійти в систему!! | bradleyjoes | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 26 | 29 січня 2008 10:12 |
| Windows Live Увійти | Lukee12 | Операційні системи Windows | 3 | 18 січня 2008 17:35 |
| Не можете увійти в Ebay | Бьюкенен | Веб-браузери & FTP-клієнти | 11 | 9 листопада 2007 12:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |