![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 pro Windows Vista a Windows Server 2008 Toto je BETA software, takže pokud používáte náhradní počítač se doporučuje NENÍ stáhnout a použít tento !!!!!! Vysílání, jak to tady jsem si jist, že slovo bude šířit na to rychle a je lepší, aby si to od MS tak někde jinde.
EDIT: První zprávy jsou, že to je v pohodě, dovoz Firefox a Opera a Safari nastavení, ale je rozhodně BETA (tj) Bylo patrné některé chyby. |
|
| |||
| |||
| díky za odkazy, já nevěděl, že byl k dispozici jako beta ke stažení. horní zářez! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Will stick to Firefox 3 Beta: p IE jen obecně nemá přizpůsobení uživatelského I'm looking for - a to přichází od někoho, kdo jí strčil až do poloviny IE6!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Udělal jsem přejít na Firefox před chvílí, a to bude něco, na hlavní straně na MS pokoušet mě zpátky.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechápu, proč Microsoft se stále snaží bojovat se s prohlížečem na trhu ... Proč prostě nechte to na ostatní, kteří se zdají být schopni to udělat mnohem lépe ..... Měl jsem dříve beta a dal se s ní. Ten je čím dál lepší, ale nic jako Firefox nebo Opera IMHO. evilfantasy, myslím, že Microsoft se přestěhoval na download stránce pro Windows XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" | metalface | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 28. května 2009 22:02 |
| Vícenásobné Internet Explorer Windows Zahájení | katiecoos | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 29. března 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 21. březen 2009 09:24 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 20. února 2008 08:29 |
| Jak odinstalovat aplikaci Windows Internet Explorer | wael s | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 19. března 2007 15:08 |
| Thread Nástroje | |
| |