![]() |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 για τα Windows Vista και Windows Server 2008 Αυτό είναι BETA λογισμικό, ώστε αν δεν είναι με τη χρήση ανταλλακτικών υπολογιστή αυτό, προτείνεται να μην κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό !!!!!! Απόσπαση αυτή εδώ, όπως είμαι βέβαιος λέξη θα εξαπλωθεί γρήγορα σε αυτό και είναι καλύτερα να το πάρει από τα κράτη μέλη, στη συνέχεια κάπου αλλού.
EDIT: Πρόωρη εκθέσεις είναι ότι είναι δροσερό, οι εισαγωγές του Firefox και Opera και Safari ρυθμίσεις, αλλά είναι σίγουρα BETA (δηλαδή) Έχει σημειωθεί κάποια σφάλματα. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις σχέσεις, i γνώριζε ότι ήταν διαθέσιμο ως beta download. top notch! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα επιμείνουμε σε Firefox Beta 3: p IE μόνο σε γενικές γραμμές δεν έχει τα customizability Ψάχνω για - και αυτό είναι που προέρχονται από κάποιον που κόλλησε από αυτήν, μέχρι τα μέσα του IE6!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έκανα την αλλαγή σε Firefox πριν από λίγο καιρό, και θα χρειαστεί κάτι σημαντικές για τα κράτη μέλη από την πλευρά του να δελεάσει με πίσω.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν καταλαβαίνω γιατί η Microsoft εξακολουθεί να προσπαθεί να την καταπολεμήσουμε με τον browser της αγοράς ... Γιατί να μην το αφήσουμε για λίγο τους υπόλοιπους που φαίνεται να είναι σε θέση να το κάνει πολύ καλύτερα ..... Είχα μια παλαιότερη βήτα και έδωσε με αυτό. Αυτή εδώ είναι να βελτιώνεται, αλλά δεν ήθελε τον Firefox ή Opera IMHO. evilfantasy, νομίζω ότι η Microsoft έχει μεταφέρει την κατεβάσετε σελίδα για XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" | metalface | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 22:02 |
| Πολλαπλές Έναρξη των Windows Internet Explorer | katiecoos | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 29 Μαρ 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 21 Μαρ 2009 09:24 |
| 57 του Internet Explorer των Windows | Jonathon28 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 18 | 20 Φεβ 2008 08:29 |
| Πώς να καταργήσετε την εγκατάσταση του Windows Internet Explorer | wael s | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 19 Μαρ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |