![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 za Windows Vista i Windows Server 2008 Ovo je BETA softver tako da osim ako ne koristite računalo rezervnih Predlaže se da se ne preuzeti i koristiti ovu !!!!!! Posting ovo ovdje što sam siguran riječ će se proširiti na ovaj brzo i da je bolje da ga dobili iz MS tada negdje drugdje.
EDIT: Rano su izvješća da je cool, uvoz Firefox i Opera i Safari postavki, ali je svakako BETA (ie) Ima neke vidljive bugova. |
|
| |||
| |||
| hvala za linkove, bio sam svjestan da je dostupna kao beta preuzimanje. vrh usjek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Će držati Firefox Beta 3: P IE jednostavno uopće nema customizability Tražim - i to dolazi od nekoga tko se njime zaglavi do sredine IE6!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA je napravio Firefox prebaciti na neko vrijeme prije, i bit će potrebno nešto većih na MS's strana iskušavaj me natrag.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne razumijem zašto Microsoft je još uvijek pokušavaju boriti se s preglednika na tržištu ... Zašto ne samo ostavite ga u drugima koji, izgleda, biti u mogućnosti to mnogo bolje ..... Imao sam ranije beta i dade se s njom. Ovo je dobivanje bolje, ali ništa kao što je Firefox ili Opera IMHO. evilfantasy, mislim da su preselili Microsoft preuzimanje stranici za XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer Error - Windows ne može pronaći "(NULL)" | metalface | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 28. svibanj 2009 22:02 |
| Multiple Internet Explorer Windows Opening | katiecoos | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 29. ožujak 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 21. ožujak 2009 09:24 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 20. veljača 2008 08:29 |
| Kako deinstalirati Windows Internet Explorer | wael S | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 19. ožujak 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |