![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 Windows Vista és Windows Server 2008 Ez a béta szoftver ezért ha ön használ egy tartalék számítógép azt javasolja, hogy NE töltse le és használja ezt !!!!!! Posting ez itt, biztos vagyok benne, szóval el fog terjedni ezen a gyors és ez jobb-hoz kap ez az MS, akkor valahol máshol.
Edit: A korai jelentések, hogy a hűvös, import Firefox és az Opera és a Safari beállításokat, de határozottan BETA (ie) Van néhány észrevehető hibákat. |
|
| |||
| |||
| kösz a linkeket, én nem volt tudomása volt elérhető a béta letölthető. top remek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fog ragaszkodni a Firefox 3 Beta: p IE csak általában nincs szabottság színűt - és ez a jövő, aki kitartott mellette fel közepéig IE6!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én csináltam a kapcsolót a Firefox egy ideig ezelőtt, és ez lesz valami nagy az MS oldalán elcsábítani vissza.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem értem, miért a Microsoft még mindig próbál harcolni ki a böngésző piacot, ... Miért nem hagyjuk, hogy a többiek, akik úgy tűnik, hogy képes-hoz csinál ez sokkal jobb ..... Volt egy korábbi béta és feladta vele. Ez egy egyre jobb, de semmi, mint a Firefox vagy az Opera IMHO. evilfantasy, azt hiszem, hogy indokolja a Microsoft letöltési oldalára XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Internet Explorer hiba - A Windows nem találja "(null)" | metalface | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 28. május 2009 22:02 |
| Több Windows Internet Explorer megnyitása | katiecoos | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 29. március 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 21. március 2009 09:24 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 20. február 2008 08:29 |
| Hogyan lehet eltávolítani a Windows Internet Explorer | wael s | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 19. március 2007 15:08 |
| Téma eszközök | |
| |