![]() |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 עבור Windows Vista ו-Windows Server 2008 זוהי תוכנת הביתא כל כך אלא אם אתה משתמש במחשב הנוסף הוא הציע שלא תוריד להשתמש !!!!!! פרסום זה כאן אני בטוח המילה תפזר על זה מהר וזה טוב יותר לקבל מ-MS אז במקום אחר.
ערוך: בתחילת הדו"ח ות כי זה מגניב, יבוא Firefox ו-Opera ו-Safari הגדרות, אבל היא בהחלט BETA (למשל) יש כמה באגים מורגש. |
|
| |||
| |||
| תודה על הקישורים, הייתי מודע שזה כהורדה ביתא. ברמה הגבוהה ביותר! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להיצמד Firefox Beta 3: IE p פשוט בכלל אין customizability אני מחפשת - ואת זה בא מישהו תקוע על ידי אותו עד אמצע IE6!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עשיתי את המתג אתר לפני כמה זמן, וזה יקח משהו גדול בצד של MS לפתות אותי בחזרה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מבין למה מיקרוסופט עדיין מנסה להילחם עד הסוף עם השוק של הדפדפן ... למה לא פשוט להשאיר את זה לאחרים מי מצליח לעשות את זה הרבה יותר טוב ..... היה לי ביתא קודמת וויתר עם זה. מקור אחד הוא משתפר אבל לא כמו Firefox או Opera IMHO. evilfantasy, אני חושב עברו מיקרוסופט דף ההורדה עבור XP. קישור המלח.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|