![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Windows Internet Explorer 8 Beta 1 dla Windows Vista i Windows Server 2008
Jest to oprogramowanie BETA więc jeśli nie używasz części komputera zaleca się nie pobrać i używać tego !!!!!! Delegowanie to tu jestem, czy słowo zostanie rozłożona na szybko i lepiej jest pobranie go z MS to gdzie indziej.
EDIT: Wczesne raporty to, że jest cool, import Firefox i Opera i Safari ustawienia, ale to BETA (IE) Posiada kilka zauważalnych błędów. |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki za linki, i nie wiedział że była dostępna jako beta do pobrania. rewelacja!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy trzymać się Firefox Beta 3: IE p po prostu w ogóle nie ma możliwości dostosowywania Szukam - i to pochodzące z kimś, kto przebijał przez nią aż do połowy IE6!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zrobiłam przejście na Firefoksa jakiś czas temu, i weźmie coś dur na stronie MS, by kusić mnie z powrotem.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie rozumiem, dlaczego Microsoft wciąż stara się walczyć go z rynku przeglądarek ... Dlaczego nie po prostu zostawić je innym, którzy wydają się być w stanie to zrobić znacznie lepiej .....
Miałem wcześniej beta i zrezygnował z nim. Ten jest coraz lepiej, ale nie takie jak Firefox lub Opera IMHO. evilfantasy, sądzę, że Microsoft zostały przeniesione do pobrania na stronie XP. Martwy link.
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|