![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 pentru Windows Vista şi Windows Server 2008 Acest lucru este atât de beta software cu excepţia cazului în care utilizaţi un computer de rezervă, se sugerează NU descărca şi de a folosi acest !!!!!! Postarea asta aici, ca eu sunt sigur că se va răspândi cuvântul pe acest rapid şi este mai bine să-l de la MS, apoi în altă parte.
EDIT: Early rapoarte sunt că este cool, importurile Firefox si Opera şi setările de Safari, dar este cu siguranţă BETA (IE) Acesta deţine unele bug-uri notabile. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru link-uri, am fost cunoştinţă a fost disponibil ca descărcare beta. top notch! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se va lipi de Foc Beta 3: IE p doar în general, nu are personalizare Caut - şi aceasta este vine de la cineva care lipite de acesta până la mijlocul lui IE6!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am făcut trecerea la Firefox un timp în urmă, şi va dura ceva majore pe partea MS de a tenta-mă înapoi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu înţeleg de ce Microsoft este inca incearca sa luptă cu piaţa browser-ul ... De ce nu doar lăsaţi-l la alţii care par a fi în măsură să o facă mult mai bine ..... Am avut o mai devreme beta şi-a dat cu ea. Acesta este tot mai bine, dar nimic ca Firefox sau Opera IMHO. evilfantasy, cred ca Microsoft s-au mutat pagina de descărcare pentru XP. Link mort.
|
| |||
| |||
| Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |