![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 pre Windows Vista a Windows Server 2008 Toto je BETA softvér, takže ak používate náhradné počítač sa odporúča NIE JE stiahnuť a použiť tento !!!!!! Vysielanie, ako to tu som si istý, že slovo bude šíriť na to rýchlo a je lepšie, aby si to od MS tak niekde inde.
EDIT: Prvé správy sú, že to je v pohode, dovoz Firefox a Opera a Safari nastavenia, ale je rozhodne BETA (tj) Bolo zjavné niektoré chyby. |
|
| |||
| |||
| vďaka za odkazy, já nevedel, že bol k dispozícii ako beta na stiahnutie. horná zárez! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Will stick to Firefox 3 Beta: p IE len všeobecne nemá prispôsobenie používateľského I'm looking for - a to prichádza od niekoho, kto mu strčil až do polovice IE6!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urobil som prejsť na Firefox pred chvíľou, a to bude niečo, na hlavnej strane na MS pokúšať ma späť.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechápem, prečo Microsoft sa stále snaží bojovať sa s prehliadačom na trhu ... Prečo jednoducho nechajte to na ostatných, ktorí sa zdajú byť schopní to urobiť oveľa lepšie ..... Mal som predtým beta a dal sa s ňou. Ten je čím ďalej lepšia, ale nič ako Firefox alebo Opera IMHO. evilfantasy, myslím, že Microsoft sa presťahoval na download stránke pre Windows XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer Error - Windows nemôže nájsť "(NULL)" | metalface | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 28. mája 2009 22:02 |
| Viacnásobné Internet Explorer Windows Otvorenie | katiecoos | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 29. marca 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. marec 2009 09:24 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Virus, spyware a bezpečnosť | 18 | 20. februára 2008 08:29 |
| Ako odinštalovať program Windows Internet Explorer | Wael s | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 19. marca 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |