![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 для Windows Vista і Windows Server 2008 Це Бета версії так що якщо ви використовуєте комп'ютер запасні він запропонував, щоб не завантажувати і використовувати це !!!!!! Posting це тут, як я впевнений, що слова будуть поширюватися на це швидше і краще, щоб отримати її від MS то іншому місці.
EDIT: Перші повідомлення в тому, що це круто, імпорт Firefox і Opera і Safari налаштувань, але, безумовно, BETA (IE), він має деякі помітні помилки. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за посилання, я не знав, вона була доступна бета Download. Top Notch! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Буде дотримуватися Firefox Beta 3: P тобто просто в цілому не мають можливості налаштування Я шукаю - і це йде від того, хто застряг нею аж до середини IE6!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зробив перехід до Firefox деякий час тому, і він буде взяти щось на стороні основної МС в спокушай мене назад.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не розумію, чому Microsoft все ще намагається боротьби з ним на ринку браузерів ... Чому б просто не залишити його на інших осіб, які, як видається, в змозі зробити це набагато краще ..... Я раніше бета-версії і відмовилися з ним. Це одне стає краще, але нічого, як Firefox або Opera IMHO. evilfantasy, я думаю, Microsoft перейшла на сторінку завантаження для XP. Dead Link.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка в Internet Explorer - Windows не вдалося знайти "(NULL)" | metalface | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 28 травня 2009 22:02 |
| Кілька Internet Explorer Windows Відкриття | katiecoos | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 29 березня 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 21 березня 2009 09:24 |
| 57 Internet Explorer Windows | Jonathon28 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 20 лютого 2008 08:29 |
| Як видалити Windows Internet Explorer | Ваель S | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 19 березня 2007 15:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |