![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Винаги, когато пускам настройка получавам това съобщение го казва "Този софтуер не може да бъде инсталиран, защото JScript не е надлежно регистриран. Моля ремонт JScript и след това рестартирайте монтажник" Това изглежда, подлежащи на поправка, но Im един Linux n00b и знам много. от помощ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте cs2, че е по-добре подкрепени от вино и за сега е платинен приложение, също имаш инсталирана Java? разбирам от репо или от неделя, ако не
| |||
| |||
| мъж. Прекарах добри пари за това. Аз просто жаргон се отървеш от него ... |
|
| |||
| |||
| В този случай болен ви инструктира как да го инсталирате тази вечер |
|
| |||
| |||
| За протокола, вино не поддържа CS3 все още. Можете да получите CS3 се изпълняват, но това е трудно, и аз не знам ако тя работи достатъчно добре, за да си струва усилията. Виждам http://wiki.winehq.org/AdobeApps за повече инфо за виното и Adobe. |
|
| |||
| |||
| взети от вино форуми Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дименсия E520 и Vista - Adobe Инсталиране / Деинсталиране Проблеми | leilanigal | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Feb 2009 04:46 |
| Sims 2 приучавам инсталирате си Vista COMP липсващи файла autorungui.dll помогне EEK = ( | winrii | PC & конзолата Gaming | 4 | 25 май 2008 г. 03:17 |
| Как да инсталирам Photoshop CS2 чрез виното | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 1 | 8 май 2008 г. 05:44 |
| Вино и разделителна способност на екрана | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 3 | 7 Март 2008 10:58 |
| Сталкер приучавам инсталирате | kion | PC & конзолата Gaming | 4 | 31 Юли 2007 09:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |