![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kdykoliv i spusťte instalaci dostanu tuto zprávu to říká "Tento software nelze nainstalovat, protože JScript není řádně registrovaná. Prosíme opravy JScript a restartujte instalátor" To se zdá být opravitelné, ale im linuxové n00b a nevím mnoho. pomoc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste CS2 je lépe podporován vína a teď platinové aplikace, také máte nainstalován java? dostat se z repo nebo od neděle, pokud nemáte
| |||
| |||
| muž. Strávil jsem dobrý peníze na to. i cant jen zbavit se toho ... |
|
| |||
| |||
| v takovém případě špatného vás poučí o tom, jak nainstalovat večer |
|
| |||
| |||
| Pro připomenutí, Víno nepodporuje CS3 dosud. Můžete získat CS3 běží, ale je to těžké, a já nevím pokud to funguje tak, aby ji bylo možno za námahu. Vidět http://wiki.winehq.org/AdobeApps více info O víně a Adobe. |
|
| |||
| |||
| převzato z vína fóra Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dimension E520 a Vista - Adobe Instalovat / Odinstalovat Problémy | leilanigal | Obecné Software Chat | 2 | 28. únor 2009 04:46 |
| Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = ( | winrii | PC a herní konzole | 4 | 25. května 2008 03:17 |
| Jak instalovat Photoshop CS2 přes Víno | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 1 | 8. květen 2008 05:44 |
| Víno a rozlišení obrazovky | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 10:58 |
| Stalker zvyklý instalovat | kion | PC a herní konzole | 4 | 31. července 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |