![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ma kada JA trčanje postava ja dobiti ovu poruku to kaže "Ovaj softver ne može se instalirati jer JScript nije ispravno registrirana. JScript Molimo popraviti, a zatim ponovo pokrenite instalacijski program" To se čini opravljiv, ali im linux n00b i dunno puno. bilo koji pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probajte cs2 bolje je podržan od vina i sada primjene platine, također imate instaliran java? , preuzmite ga s repo-a ili sa nedjelja ako se ne
| |||
| |||
| muškarac. provela sam dobar novac na to. JA pravedan licemjerje dobili osloboditi od njega ... |
|
| |||
| |||
| u tom slučaju bolesne poučiti vas kako da ga instalirati večeras |
|
| |||
| |||
| Za snimanje, vino ne podržava CS3 yet. Možete dobiti CS3 prikazivati, ali je teško, i ne znam ako radi dovoljno dobro da se napor isplati. Vidi http://wiki.winehq.org/AdobeApps za više informacija oko vina i Adobe. |
|
| |||
| |||
| preuzeto iz vina forume Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dimension E520 i Vista - Adobe Install / Uninstall Problemi | leilanigal | Općenito Software Chat | 2 | 28. veljača 2009 04:46 |
| Sims 2 navika Vista instalirati na moj comp nedostaje datoteka autorungui.dll pomoć eek = ( | winrii | PC & konzole Igre | 4 | 25. svibanj 2008 03:17 |
| Kako instalirati Photoshop CS2 via Vino | ashaiba | Linux OS i alternativna | 1 | 8. svibanj 2008 05:44 |
| Vino i Screen Resolution | ashaiba | Linux OS i alternativna | 3 | 7. ožujak 2008 10:58 |
| Stalker navika instalirati | kion | PC & konzole Igre | 4 | 31. srpnja 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |