![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor csak run setup i get this message azt mondja "Ez a szoftver nem lehet telepíteni, mert JScript nem megfelelően van regisztrálva. Kérjük javítási JScript és indítsa újra a telepítőt" Úgy tűnik, ez javíthatatlan, de im egy linux n00b és tudom sok. any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try CS2 is jobban támogatják a bor és a most a platina alkalmazását is, van-e java telepítve? kapom meg a repo-vagy a Sun, ha nem
| |||
| |||
| férfi. Én jó pénzt költöttek erre. I just cant get rid of it ... |
|
| |||
| |||
| Ebben az esetben a beteg utasítsa Önnek, hogyan kell telepíteni, hogy ma este |
|
| |||
| |||
| A rekord, bor CS3 nem támogatja még. Tudod kap CS3 fut, de ez nehéz, és nem tudom , ha jól működik ahhoz, hogy megéri a fáradságot. Lát http://wiki.winehq.org/AdobeApps További információ A bor és az Adobe kb. |
|
| |||
| |||
| származó bor fórumok Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dimension E520 és Vista - Adobe telepítése / eltávolítása problémák | leilanigal | General Chat szoftver | 2 | 28. február 2009 04:46 |
| Sims 2 szokás telepíteni az én Vista comp hiányzó file autorungui.dll segít eek = ( | winrii | PC és konzol játékok | 4 | 25. május 2008 03:17 |
| Hogyan tudom telepíteni Photoshop CS2 keresztül Bor | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 1 | 8. május 2008 05:44 |
| Bor és Screen Resolution | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 3 | 7. március 2008 10:58 |
| Stalker szokás telepíteni | Kion | PC és konzol játékok | 4 | 31. július 2007 09:11 |
| Téma eszközök | |
| |