![]() |
|
| |||
| |||
| בכל פעם שאני מפעיל את תוכנית ההתקנה אני מקבל את ההודעה זה אומר "תוכנה זו אינה יכולה להיות מותקנת כי JScript אינו רשום כהלכה. JScript נא לתקן ולאחר מכן הפעל מחדש את תוכנית ההתקנה" זה נראה תקוני, אבל IM א n00b Linux ו dunno הרבה. כל עזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה cs2 עדיף נתמך על ידי יין ועכשיו היישום של פלטינה, גם יש לך ג 'אווה מותקנים? לקבל ממנה את repo של Sun או של אם לא
| |||
| |||
| גבר. בזבזתי על זה כסף טוב. אני רק צביעות להיפטר מזה ... |
|
| |||
| |||
| במקרה כזה חולה להנחות אותך כיצד להתקין את זה הלילה |
|
| |||
| |||
| את הרשומה, יין אינו תומך עדיין CS3. אתה יכול להשיג CS3 לרוץ, אבל זה קשה, ואני לא יודע אם זה עובד טוב מספיק כדי להיות שווה את המאמץ. לראות http://wiki.winehq.org/AdobeApps למידע נוסף עוד על יין ו-Adobe. |
|
| |||
| |||
| נלקח מתוך היין פורומים ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ממד E520 Vista ו - Adobe התקנה / הסרה בעיות | leilanigal | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 פברואר 2009 04:46 |
| Sims 2 רגיל להתקין את Vista על comp חסר קובץ autorungui.dll עזרה eek = ( | winrii | PC & קונסולת משחקים | 4 | ה -25 במאי 2008 03:17 |
| איך אני מתקין Photoshop CS2 דרך היין | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 8 במאי 2008 05:44 |
| יין ו רזולוציית מסך | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 7 מרץ 2008 10:58 |
| Stalker wont להתקין | kion | PC & קונסולת משחקים | 4 | 31 יולי 2007 09:11 |
| שרשרת כלים | |
| |