![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš paleisti setup I get this message ji sako "Ši programa negali būti įdiegtas, nes JScript nėra tinkamai užregistruotas. Prašom remontas JScript ir paleiskite installer" Atrodo, taisytinas, tačiau jiems Linux n00b ir dunno much. Any help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite CS2 geriau paremti vyno ir dabar platina prašymą, taip pat turite įdiegti Java? gauti jį iš atpirkimo ar nuo saulės, jei ne
| |||
| |||
| vyras. praleidau gerus pinigus apie tai. I cant just get rid of it ... |
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju blogai pamokys, kaip jį įdiegti tonight |
|
| |||
| |||
| Apmaudu, kad vynas nepalaiko CS3 dar. Galite gauti CS3 veikia, bet sunku, ir aš nežinau jei jis veikia taip gerai, kad būtų vertas pastangų. Matyti http://wiki.winehq.org/AdobeApps daugiau informacijos Apie Vynas ir Adobe. |
|
| |||
| |||
| paimta iš vyno forumai Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dimension E520 ir "Vista" - "Adobe" Įdiegti / pašalinti problemos | leilanigal | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 28 vasaris 2009 04:46 |
| The Sims 2 wont install on my Vista KOMP trūkstamų failų autorungui.dll padėti EEK = ( | winrii | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Gegužė 25, 2008 03:17 |
| Kaip įdiegti Photoshop CS2 per Wine | ashaiba | Linux & Alternative OS | 1 | 8 gegužė 2008 05:44 |
| Vynas ir "Ekrano" | ashaiba | Linux & Alternative OS | 3 | Kovas 7, 2008 10:58 |
| Stalker wont install | Kion | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 31 liepa 2007 09:11 |
| Temos įrankiai | |
| |