![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ма када ЈА трчање постава ја добити ову поруку то каже "Овај софтвер не може да се инсталира јер ЈСцрипт није исправно регистрована. ЈСцрипт Молимо поправити, а затим поново покрените инсталациони програм" То се чини оправљив, али им Линукс н00б и дунно пуно. било који помоћ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пробајте цс2 боље је подржан од вина и сада примене платине, такође имате инсталиран јава? , Преузмите га са репо-а или са недеља ако се не
| |||
| |||
| мушкарац. провела сам добар новац на то. ЈА праведан лицемјерје добили ослободити од њега ... |
|
| |||
| |||
| у том случају болесна поучити вас како да га инсталирате вечерас |
|
| |||
| |||
| За снимање, вино не подржава ЦС3 ыет. Можете добити ЦС3 приказују, али је тешко, и не знам ако ради довољно добро да се напор исплати. Види хттп://уики.уинехк.орг/АдобеАппс за више информација око вина и Адобе. |
|
| |||
| |||
| преузето из вина форуме Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дименсион Е520 и Виста - Адобе Инсталл / Унинсталл Проблеми | леиланигал | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 фебруар 2009 04:46 |
| Симс 2 навика Виста инсталирате на мој цомп недостаје датотека ауторунгуи.длл помоћ еек = ( | уинрии | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 25 мај 2008 03:17 |
| Како инсталирати Пхотосхоп ЦС2 виа Вино | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 8 мај 2008 05:44 |
| Вино и Сцреен Ресолутион | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 7 март 2008 10:58 |
| Сталкер навика инсталирате | кион | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 31. јула 2007 09:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |