по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Asus eepc с Linux (Newbie) Безжични Настройка

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2009 г., 08:12
Новите държави Група

Default Asus eepc с Linux (Newbie) Безжични Настройка

Здравейте момчета

Просто купи мъжа ми евтин стар стил (нов) Asus eeepc с Linux. Купих си дъщеря с XP Преди време и тя го обича, но съпругът ми просто иска да има достъп няколко уеб сайтове, това е всичко!

Както и не мога да се свърже с безжична ми. Аз съм с Telstra и използват speedstream 6520. Telstra не поддържат Linux и техните Gyzmo подкрепа не било. Убеден съм, че има начин, около нея, но не разбирам технологии.

Влязох WEP ключ, тогава що получих съобщение "очакване". Нищо в грешен раздел.

Има далеч по това?

Thx
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PCLinuxos как да настройка на безжичната с NETGEAR wn111v2 mannu66 Linux & Алтернативни OS 0 8 юни 2009 19:35
Безжична връзка настройка за моя лаптоп dewbach В мрежа, модеми & VoIP 1 20 май 2009 18:19
Моят първи Linux (Newbie проблем) pete21 Linux & Алтернативни OS 4 5тата Sep 2008 02:30
Безжични мрежи - бързо се превръща в стандарт за инсталиране Hybr! Г В мрежа, модеми & VoIP 2 22 май 2008 г. 05:59
Инстркцията: Настройка на безжична мрежа serverguy В мрежа, модеми & VoIP 3 15 Март 2008 09:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc