![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Просто купи мъжа ми евтин стар стил (нов) Asus eeepc с Linux. Купих си дъщеря с XP Преди време и тя го обича, но съпругът ми просто иска да има достъп няколко уеб сайтове, това е всичко! Както и не мога да се свърже с безжична ми. Аз съм с Telstra и използват speedstream 6520. Telstra не поддържат Linux и техните Gyzmo подкрепа не било. Убеден съм, че има начин, около нея, но не разбирам технологии. Влязох WEP ключ, тогава що получих съобщение "очакване". Нищо в грешен раздел. Има далеч по това? Thx |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PCLinuxos как да настройка на безжичната с NETGEAR wn111v2 | mannu66 | Linux & Алтернативни OS | 0 | 8 юни 2009 19:35 |
| Безжична връзка настройка за моя лаптоп | dewbach | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 20 май 2009 18:19 |
| Моят първи Linux (Newbie проблем) | pete21 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 5тата Sep 2008 02:30 |
| Безжични мрежи - бързо се превръща в стандарт за инсталиране | Hybr! Г | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 22 май 2008 г. 05:59 |
| Инстркцията: Настройка на безжична мрежа | serverguy | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 15 Март 2008 09:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |