μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Asus eepc με το Linux (newbie) Wireless Setup

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 08:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Asus eepc με το Linux (newbie) Wireless Setup

Hi Guys

Απλά ο άντρας μου αγόρασε ένα φθηνό παλιό στυλ (νέα) Asus EEEPC με το Linux. Αγόρασε η κόρη μου το ένα με XP πριν από λίγο και αγαπά τον άντρα μου, αλλά απλώς θέλει να έχει πρόσβαση σε ένα ζευγάρι των web sites, που είναι!

Τέλος πάντων, δεν μπορώ να συνδεθείτε στο ασύρματο μου. Είμαι με Telstra και η χρήση ενός speedstream 6520. Telstra δεν υποστηρίζουν το Linux και τους υποστήριξη δεν Gyzmo είτε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένας τρόπος γύρω από αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω τεχνολογίας.

I τέθηκε κλειδί WEP, στη συνέχεια, μόλις λάβει το μήνυμα "εν αναμονή". Τίποτα δεν τα σφάλματα σε καρτέλα.

Υπάρχει απόσταση γύρω από αυτό;

Thx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PCLinuxos πώς να στήσετε ασύρματο με Netgear wn111v2 mannu66 Linux & Εναλλακτικές OS 0 8 Ιουν 2009 19:35
Ασύρματη σύνδεση συνδετικότητας setup μου για laptop dewbach Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 20 Μαΐου 2009 18:19
Η πρώτη μου linux (newbie πρόβλημα) pete21 Linux & Εναλλακτικές OS 4 5ο Σεπ 2008 02:30
Ασύρματα Δίκτυα - Γρήγορα Καθιστάμενη η Standard Setup Hybr! Δ Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 22η Μαΐου 2008 05:59
Βοήθημα: Εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου serverguy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 15 Μαρ 2008 09:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.