menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Asus eepc s Linuxom (nováček) Wireless Setup

Reply

Thread Tools
Old 11. júna 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default Asus eepc s Linuxom (nováček) Wireless Setup

Ahoj Kluci

Prostě kúpil môj manžel lacné starého štýlu (nový) Asus eeepc s Linuxom. Koupil mojej dcére jeden s XP chvíli webu a miluje ju, ale môj manžel jednoducho chce prístup niekoľkých internetových stránkach, že je to!

Každopádne som sa nemôže pripojiť k môjmu bezdrôtovej. Já jsem s Telstra a používať speedstream 6520. Telstra nepodporujú Linux a ich Gyzmo podporu nemá ani. Som si istý, že existuje spôsob, ako okolo neho, ale nie tech pútavé.

I zadanej WEP kľúča, potom práve dostal správu, "čaká". Nič v tejto chyby kartu.

Je tam daleko okolo tohto?

Thx
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PCLinuxOS ako nastaviť bezdrôtové s Netgear wn111v2 mannu66 Linux & Alternatívne OS 0 8 júna 2009 19:35
Bezdrôtové pripojenie nastavenia pre svoj laptop dewbach Siete, Modemy & VoIP 1 20. mája 2009 18:19
Môj prvý linux (nováček problém) pete21 Linux & Alternatívne OS 4 5. septembra 2008 02:30
Bezdrôtové siete - Rýchlo Becoming Standard Setup Hybr! D Siete, Modemy & VoIP 2 22. mája 2008 05:59
Tutorial: Setup bezdrôtové siete serverguy Siete, Modemy & VoIP 3 15. marca 2008 09:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.