![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Prostě kúpil môj manžel lacné starého štýlu (nový) Asus eeepc s Linuxom. Koupil mojej dcére jeden s XP chvíli webu a miluje ju, ale môj manžel jednoducho chce prístup niekoľkých internetových stránkach, že je to! Každopádne som sa nemôže pripojiť k môjmu bezdrôtovej. Já jsem s Telstra a používať speedstream 6520. Telstra nepodporujú Linux a ich Gyzmo podporu nemá ani. Som si istý, že existuje spôsob, ako okolo neho, ale nie tech pútavé. I zadanej WEP kľúča, potom práve dostal správu, "čaká". Nič v tejto chyby kartu. Je tam daleko okolo tohto? Thx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PCLinuxOS ako nastaviť bezdrôtové s Netgear wn111v2 | mannu66 | Linux & Alternatívne OS | 0 | 8 júna 2009 19:35 |
| Bezdrôtové pripojenie nastavenia pre svoj laptop | dewbach | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20. mája 2009 18:19 |
| Môj prvý linux (nováček problém) | pete21 | Linux & Alternatívne OS | 4 | 5. septembra 2008 02:30 |
| Bezdrôtové siete - Rýchlo Becoming Standard Setup | Hybr! D | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 22. mája 2008 05:59 |
| Tutorial: Setup bezdrôtové siete | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 15. marca 2008 09:13 |
| Thread Tools | |
| |