мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Асус еепц са Линукс (неубие) Уирелесс Сетуп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 08:12
Нови члан групе

Default Асус еепц са Линукс (неубие) Уирелесс Сетуп

Бок Момачки

Довољно је купио мој муж јефтин стари стил (ново) Асус ееепц са Линукс. Купила кћери моја једна са КСП неко време пре и она га љуби, али мој супруг једноставно жели приступити пар уеб сајт, то је то!

У сваком случају не могу повезати са мојим радио. Ја сам са Телстра и користити спеедстреам 6520. Телстра не подржава Линукс и њихову подршку Гызмо не оба. Сигуран сам да постоји начин, али не и око ње тецх памет.

Сам ушао УЕП кључ, а затим само примили поруку "на чекању". Ништа у грешке картицу.

Да ли је удаљени око овог?

Тхкс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦЛинуксос како бел̌ичних сетуп са нетгеар ун111в2 манну66 Линукс ОС и алтернативна 0 8. јуна 2009 19:35
Бежична Повезивање сетуп за мој лаптоп деубацх Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 20 мај 2009 18:19
Мој први Линукс (неубие проблем) пете21 Линукс ОС и алтернативна 4 5. Сеп 2008 02:30
Бежичне мреже - Брзо постаје Стандардни постав Хыбр! Д Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 22 мај 2008 05:59
Туториал: Постављање бежичне мреже сервергуы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 15 март 2008 09:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц