![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Sadece kocam ucuz eski tip satın (yeni) Asus Linux eeepc. Bir süre önce XP ile kızımı bir almış ve o ancak seviyor kocam sadece web sitelerinde bir çift erişmek için, işte bu kadar istiyor! Neyse ben kablosuz bağlanamıyorum. Ben Telstra ile beraberim ve speedstream 6520 kullanın. Telstra ve Gyzmo destekler değil ya Linux desteği yoktur. Orada bir yol çevresinde ancak teknik açıdan yetkin olduğunu eminim. Ben, o zaman "bekleyen mesaj alındı" WEP anahtarı girdi. Hataları sekmesinde Hiç. Orada uzakta bu çevresinde mi? Thx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PCLinuxos kurulum wn111v2 Netgear ile kablosuz nasıl | mannu66 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 0 | 8. Haziran 2009 19:35 |
| Benim laptop için kablosuz bağlantı kurulumu | dewbach | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 20 May 2009 18:19 |
| Benim Linux (Newbie sorunu) ilk | pete21 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 4 | 5. Eylül 2008 02:30 |
| Kablosuz Ağlar - Çabuk Standart Kur olmak | Hybr! D | Ağ, Modemler & VoIP | 2 | 22 May 2008 05:59 |
| Eğitimi: Kur Kablosuz Ağ | serverguy | Ağ, Modemler & VoIP | 3 | Mar 2008 15. 09:13 |
| Konu Araçları | |
| |