![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Каква ще бъде най-добрият Линукс за компютър с 8MB графична карта, 256MB овен, 533mhz P2, Вие се piont ..... много стар компютър. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() THX предварително ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не си давам зор за усмивки, благодаря.
| |||
| |||
| Просто за всяко от тях ще се движат по това! Имам Linksys NSLU2 с 32Mb RAM вървят Linux! Може да искам да отида за ниско графики отпечатък, но отново KDE и Gnome не трябва да бъде проблем. Стойте далеч от всички графични трикове като клатещ прозорци и др PCLinuxOS е добра, доста компактен с добра начална набор от приложения и облекчаване бързо инсталиране време. Дай да пробвам!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това NAS контролер нещо? Бих искал да се опитвам се да направя правиш, че ....
|
| |||
| |||
| Да, чудесна малка кутия! Rang от unsling скрипт и имат пълноправно Linux кутия размерите на USB концентратор, плюс това използва едва по-голяма мощност, необходима за силата му приложен диск.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мисля, че ще направи добра DHCP / DNS сървър ![]() Не че наистина имате нужда от повече сървъри LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Аз погледнах в иБей, но в крайна сметка купих от Amazon. Вие никога не може да има прекалено много сървъри.
|
| |||
| |||
| Така че много е вярно.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Здрасти! Искам Linux! Но ... Какво distro да отида? | Windwalker55 | Linux & Алтернативни OS | 1 | 3 юни 2009 19:00 |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Опитвате се да отидете на Linux | стъкленица | Linux & Алтернативни OS | 1 | 2-ро Фев 2008 03:31 |
| Кои Linux! | Aners92 | Linux & Алтернативни OS | 9 | 1-во Фев 2008 19:52 |
| Помощ за Linux | Aners92 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 януари 2008 год. 03:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |