![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaký by byl nejlepší linux pro počítač s 8 MB grafické kartě, 256MB RAM, 533MHz P2, dostanete piont ..... opravdu starého počítače. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx předem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jděte prosím na smilies snadno, díky.
| |||
| |||
| Jen o každém z nich by běžet na to! Mám Linksys NSLU2 s 32MB RAM systémem Linux! Možná budete chtít jít na malou grafiku stopu, ale zase pro KDE a Gnome by být žádný problém. Drž se od všech grafických triků, jako rozviklaný oken, apod. PCLinuxOS je dobrá, docela kompaktní s dobrou startovní sada aplikací a rychlou instalaci nadlehčování čas. Zkusit to!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je v tom, že řadič NAS věc? Chtěl bych zkusit dělat ....
|
| |||
| |||
| Ano, krásný malý rámeček! Rang je unsling skript a plnohodnotné linux krabička velikosti USB rozbočovač, plus, které využívá, sotva větší než síla potřebná k napájení připojené mechaniky.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslím, že to bude dobrý DHCP / DNS server ![]() Ne že bych opravdu potřeba žádné další servery lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Podívala jsem se na eBay, ale nakonec koupil od Amazonu. Můžete mít nikdy příliš mnoho serverů.
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nazdar! Chci Linux! Ale ... Co distrem získat? | Windwalker55 | Linux & Alternativní OS | 1 | 3. června 2009 19:00 |
| Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 23. dubna 2009 13:26 |
| Snažím se přejít na linux | kádinka | Linux & Alternativní OS | 1 | 2. února 2008 03:31 |
| Který Linux! | Aners92 | Linux & Alternativní OS | 9 | 1. února 2008 19:52 |
| Pomoc pro linux | Aners92 | Linux & Alternativní OS | 3 | 30. ledna 2008 03:29 |
| Thread Nástroje | |
| |