![]() |
|
| |||
| |||
| Ποιο θα ήταν το καλύτερο Linux για έναν υπολογιστή με 8MB κάρτα γραφικών, 256MB RAM, 533MHz P2, παίρνετε το piont ..... ένα πραγματικά παλιό υπολογιστή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ROFL:![]() ![]() ![]() ![]() thx εκ των προτέρων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ROFL:![]() ![]() : ROFL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρακαλώ πηγαίνετε εύκολο για την smilies, ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Απλά για οποιοδήποτε από αυτά θα λειτουργούν με αυτό! Έχω ένα Linksys NSLU2 με 32MB RAM τρέχει Linux! Μπορεί να θέλετε να πάτε για ένα χαμηλό αποτύπωμα γραφικά, αλλά και πάλι το KDE και το GNOME δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Μείνετε μακριά από όλα τα γραφικά τεχνάσματα όπως ταλαντευόμενος παράθυρα, κ.λπ. PCLinuxOS είναι καλό, πολύ συμπαγές με ένα καλό σύνολο των αιτήσεων και ελάφρυνση γρήγορη εγκατάσταση του χρόνου. Δίνω μιά προσπάθεια!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι το NAS ελεγκτή πράγμα; Θα ήθελα να έχουν προχωρήσει σε αυτό που ....
|
| |||
| |||
| Ναι, υπέροχο μικρό κουτί! Rang το unsling σεναρίου και να έχουν μία ολοκληρωμένη linux box το μέγεθος ενός USB hub, συν χρησιμοποιεί μόλις πάνω από τη δύναμη που απαιτείται για την εξουσία το συνημμένο οδήγησης.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι θα κάνει μια καλή DHCP / DNS server ![]() Δεν μου έχουν πραγματικά ανάγκη πια διακομιστές lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Κοίταξα στο eBay αλλά τελικά αγόρασε από Amazon. Εσείς δεν μπορεί ποτέ να έχουν πάρα πολλούς διακομιστές.
|
| |||
| |||
| Έτσι, πολύ αληθινή.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σου! Θέλω Linux! Αλλά ... Τι distro να πάρετε; | Windwalker55 | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 3η Ιουν 2009 19:00 |
| Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 23 Απρ 2009 13:26 |
| Προσπαθώντας να πάει στο linux | ποτήρι | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 2η Φεβ 2008 03:31 |
| Ποια Linux! | Aners92 | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 1 Φεβ 2008 19:52 |
| Βοήθεια για Linux | Aners92 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 30 Ιαν 2008 03:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |