![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koji bi bio najbolji za Linux računala sa 8mb grafika kartica, 256MB ram, 533mhz P2, dobijate piont ..... vrlo stara računala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx unaprijed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo otiđite na Smilies lako, hvala.
| |||
| |||
| Samo neki od njih će se izvoditi na to! Imam Linksys NSLU2 s 32MB RAM-a trčanje Linux! Vi svibanj želite ići na footprint niske grafiku, ali opet KDE i Gnome bi trebalo biti nikakvih problema. Ostanite daleko od svih grafika rasklimatan trikove poput prozora, i sl. PCLinuxOS je dobar, prilično kompaktan s dobra polazna set aplikacija i sijeva brzi install vrijeme. Dajte ga probajte!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to stvar NAS kontroler? Htjela bih imati ići na taj ....
|
| |||
| |||
| Da, lijepa kutijica! Na rang unsling skripte i imati punopravnom linux box veličine USB koncentrator, plus ona koristi više od jedva moć njezine snage potrebne za pogon priključen.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislim da će napraviti dobar DHCP / DNS poslužitelju ![]() Nije da ja stvarno potreba više poslužitelja lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gledam na eBay, ali je na kraju kupio od Amazon. Vi nikada ne može imati previše poslužiteljima.
|
| |||
| |||
| Tako je vrlo istinito.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bok! Želim Linux! Ali ... Koji distro to dobiti? | Windwalker55 | Linux OS i alternativna | 1 | 3. lipnja 2009 19:00 |
| Postoji Linux distro To uči Vi Linux | pest79456 | Linux OS i alternativna | 2 | 23. travanj 2009 13:26 |
| Pokušavajući ići na linux | pehar | Linux OS i alternativna | 1 | 2. veljača 2008 03:31 |
| Koji Linux! | Aners92 | Linux OS i alternativna | 9 | 1. veljača 2008 19:52 |
| Pomoć za linux | Aners92 | Linux OS i alternativna | 3 | 30 siječanj 2008 03:29 |
| Thread Tools | |
| |