![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi lenne a legjobb linux a számítógépet 8MB grafikus kártya, 256MB RAM, 533MHz P2, tudsz piont ..... Nagyon régi számítógépet. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx előre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérjük, könnyen megy a Smilies, köszönöm.
| |||
| |||
| Csak ezek közül bármelyik lenne az, hogy! Van egy Linksys NSLU2 a 32MB RAM futó Linux! Ön szeretne menni egy kis grafikák lábnyoma, de ismét a KDE és GNOME nem lehet probléma. Maradj távol a grafika trükköket, mint a bizonytalan ablakok, stb PCLinuxOS jó, szép, kompakt egy jó kiindulási megállapítani a kérelmek és könnyítésében gyorsan telepíteni idő. Próbálja ki!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az, hogy a NAS ellenőrhöz dolog? Azt szeretném, hogy a látogatást tesz, hogy ....
|
| |||
| |||
| Igen, szép kis doboz! Rang unsling a forgatókönyvet, és egy teljes értékű linux box, mint egy USB-hub, valamint használt alig több, mint az erő szükséges erő csatolt meghajtón.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hiszem, ez egy jó DHCP / DNS szerver ![]() Nem tudok igazán szükség további szerverek lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Megnéztem az eBay, de a végén vásárolta Amazon. Te soha nem túl sok szervereket.
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |