![]() |
|
| |||
| |||
| מה יהיה הכי טוב Linux עבור מחשב עם 8MB כרטיס המסך, 256MB ראם, 533mhz P2, תקבל את piont ..... באמת המחשב הישן. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx מראש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בבקשה לנהוג בזהירות על smilies, תודה.
| |||
| |||
| כמעט כל אחד מהם היה לרוץ על זה! יש לי Linksys NSLU2 עם 32MB זיכרון RAM מפעיל לינוקס! אולי כדאי לצאת נמוך גרפיקה הרגל, אבל שוב GNOME ו KDE צריכה להיות שום בעיה. לבדול כל הגרפיקה טריקים מתנודד כמו חלונות, וכו ' PCLinuxOS הוא טוב, די עם קומפקטית טובה החל סט ויישומים lightening מהר להתקין הזמן. לנסות!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה NAS Controller דבר? אני רוצה לנסות לעשות את זה בבית ....
|
| |||
| |||
| כן, נחמד תיבה קטנה! Rang את unsling סקריפט ו יש מלא מנוצה Linux תיבת בגודל של USB לרכזת Plus היא משתמשת בקושי יותר מאשר העוצמה הנדרשת לשלטון את הכונן המצורפת.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שזה יעשה טוב DHCP / שרת DNS ![]() לא כי אני באמת צריך יותר שרתי LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| הסתכלתי eBay אבל בסוף קניתי מ אמזון. אתה לא יכול לקבל יותר מדי שרתים.
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הי! אני רוצה לינוקס! אבל ... מה distro לקבל? | Windwalker55 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 3rd יוני 2009 19:00 |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| מנסה ללכת Linux | Beaker | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 2nd פברואר 2008 03:31 |
| איזה לינוקס! | Aners92 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | ב -1 פברואר 2008 19:52 |
| עזרה עבור לינוקס | Aners92 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 03:29 |
| שרשרת כלים | |
| |