![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Koks būtų geriausias Linux su 8MB vaizdo plokštė, 256MB RAM, 533 MHz P2, gausite piont ..... kompiuteryje tikrai seną kompiuterį. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rol:![]() ![]() ![]() ![]() thx iš anksto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rol:![]() ![]() : rol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prašome eiti lengva ant šypsenėlės, ačiū.
| |||
| |||
| Tiesiog apie bet kokius iš jų būtų paleisti tai! Turiu Linksys NSLU2 su 32Mb RAM Linux! Jei norite, galite eiti į mažas grafika pėdsaką, tačiau ir vėl KDE ir Gnome turi būti ne problema. Laikykitės toliau nuo visų grafinių gudrybių kaip klibantis langai, ir tt PCLinuxOS gerai, gana kompaktiškas su gera pradžia nustatyti paraiškų ir sumažinančių greitai įdiegti laiku. Give it a try!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai, kad NAS kontrolierius dalykas? Norėčiau turėti daugiau ne daro, kad ....
|
| |||
| |||
| Taip, puikus tiek lauke! Rang unsling scenarijų ir būti pilnaverčiais Linux box of USB Hub dydis, taip pat ji naudoja vos daugiau galios negu reikalinga galia prie jo vairuoti.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, kad tai bus gera DHCP / DNS serveris ![]() Ne todėl, kad man tikrai reikia daugiau serverių lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aš mačiau eBay ", tačiau galų gale nupirko iš Amazon. Jūs niekada negali turėti per daug serverių.
|
| |||
| |||
| Tad labai teisinga.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas! Noriu Linux! Bet ... Kokia distribucija gauti? | Windwalker55 | Linux & Alternative OS | 1 | 3 birželis 2009 19:00 |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Bandymas pereiti prie Linux | stiklinė | Linux & Alternative OS | 1 | 2 vasaris 2008 03:31 |
| Kuri Linux! | Aners92 | Linux & Alternative OS | 9 | 1 vasaris 2008 19:52 |
| Pagalba Linux | Aners92 | Linux & Alternative OS | 3 | 30 sausis 2008 03:29 |
| Temos įrankiai | |
| |