![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jaki byłby najlepszy linux na komputerze z kartą graficzną 8MB, 256MB RAM, 533MHz P2, masz piont ..... naprawdę starego komputera. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx z góry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proszę przejść na łatwe buziek, thanks.
| |||
| |||
| Prawie każde z nich będzie działać na tym! Mam Linksys NSLU2 z 32Mb RAM Linuksa! Jeśli chcesz, możesz pójść na niskim grafiki śladu, ale ponownie KDE i Gnome powinno być żadnych problemów. Trzymaj się z dala od wszystkich sztuczek graficznych jak chybotliwy okien itd. PCLinuxOS jest dobre, całkiem kompaktowe z dobrym rozpoczęciem zestaw aplikacji i szybkim jak błyskawica zainstalować czasu. Give it a try!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to, że kontroler rzeczą NAS? Chciałbym mieć go w ten sposób ....
|
| |||
| |||
| Tak, piękne małe pole! Rang unsling w skrypcie i pełnoprawną Linuksem rozmiar koncentrator USB, a także korzysta zaledwie więcej niż moc potrzebna do zasilania dołączony dysk.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że to będzie dobry DHCP / DNS ![]() Nie że ja naprawdę potrzebujesz więcej serwerów lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Spojrzałem w serwisie eBay, ale w końcu kupił od Amazon. Możesz nie mieć zbyt wiele serwerów.
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |