![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care ar fi cel mai bun linux pentru un computer cu placă grafică 8MB, 256MB RAM, 533mhz P2, tu du-te la piont ..... un foarte vechi computer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rofl:![]() ![]() ![]() ![]() thx in avans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Rofl:![]() ![]() : rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă rugăm să mergeţi uşor pe Smileys, multumesc.
| |||
| |||
| Doar cu privire la oricare dintre ei ar rula pe asta! Eu am un Linksys NSLU2 cu 32MB de RAM care rulează Linux! Este posibil să doriţi să faceţi o mică amprenta grafica, dar din nou, KDE şi Gnome ar trebui să fie nici o problema. Stai departe de toate imaginile trucuri ca wobbly ferestre, etc PCLinuxOS este un lucru bun, destul de compacte, cu o bună incepand set de aplicaţii şi lightening instala rapid timp. Daţi-i un încercaţi!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este că SNC controler de lucru? Mi-ar plăcea să aibă un du-te la asta ....
|
| |||
| |||
| Da, minunat mică cutie! Rang de unsling script-ul şi să aibă un deplin dezvoltat linux cutie de mărimea unui hub USB, plus foloseste abia mai mult de puterea necesară pentru a puterii sale de ataşat de unitate.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
Cred că va face o bună DHCP / serverului DNS ![]() Nu este adevărat că am nevoie de mai multe servere de lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| M-am uitat la eBay, dar în cele din urmă, a cumpărat de la Amazon. Niciodata nu poti sa fi prea multe servere.
|
| |||
| |||
| Deci, foarte adevarat.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |