![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Који би био најбољи за Линукс рачунара са 8мб графика картица, 256МБ рам, 533мхз П2, добијате пионт ..... врло стара рачунара. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Рофл:![]() ![]() ![]() ![]() тхкс унапред ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : Рофл:![]() ![]() : Рофл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо идите на Смилиес лако, хвала.
| |||
| |||
| Само неки од њих ће се изводити на то! Имам Линксыс НСЛУ2 са 32МБ РАМ-а трчање Линукс! Ви мај желите ићи на фоотпринт ниске графику, али опет КДЕ и Гноме би требало да буде никаквих проблема. Останите далеко од свих графика расклиматан трикове попут прозора, и сл ПЦЛинуксОС је добар, прилично компактан са добра полазна сет апликација и сијева брзи инсталл време. Дајте га пробајте!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то ствар НАС контролер? Хтела бих да има да иде на тај ....
|
| |||
| |||
| Да, лијепа кутијицу! На ранг унслинг скрипте и имати пуноправном Линукс бокс величине УСБ вори, плус она користи више од једва моћ њене снаге потребне за погон прикључен.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислим да ће направити добар ДХЦП / ДНС серверу ![]() Није да ја стварно потреба више сервера лол.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Гледам на еБаы, али је на крају купио од Амазон. Ви никада не може имати превише серверима.
|
| |||
| |||
| Тако је врло истинито.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бок! Желим Линукс! Али ... Који дистро то добити? | Уиндуалкер55 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 3. јуна 2009 19:00 |
| Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 23 април 2009 13:26 |
| Покушавајући да иде на Линукс | пехар | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 2 фебруар 2008 03:31 |
| Који Линукс! | Анерс92 | Линукс ОС и алтернативна | 9 | 1 фебруар 2008 19:52 |
| Помоћ за Линукс | Анерс92 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 јануар 2008 03:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |