![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що було б кращим Linux на комп'ютері з 8 МБ відеокарта, 256MB RAM, 533MHz P2, ви отримаєте piont ..... насправді старий комп'ютер. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ROFL:![]() ![]() ![]() ![]() Thx заздалегідь ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ROFL:![]() ![]() : ROFL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, перейдіть по легкої смайликів, спасибо.
| |||
| |||
| Майже будь-який з них буде працювати на цьому! Я Linksys NSLU2 з 32 Мб оперативної пам'яті в операційній системі Linux! Ви можете звернутися за низькою слід графіка, але знову ж таки KDE та Gnome не повинно бути проблемою. Тримайтеся подалі від всіх графічних трюків, як хисткий вікон і т.д. PCLinuxOS хороший, досить компактний з гарною відправною набір додатків і блискавичний час установки. Спробуйте!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це річ НАН контролером? Я хотіла б піти на що робити ....
|
| |||
| |||
| Так, милі маленькі вікна! Ранг unsling сценарію і повноцінного Box Linux розміром з USB-концентратора, а також він використовує ледь більше, ніж потужність, необхідну для вдосконалення свого накопичувача.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, що це буде хорошим DHCP / DNS сервер ![]() Не те щоб я дійсно потрібно більше сервери LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я подивився на eBay, але у результаті купила з Амазонки. Ви ніколи не буває занадто багато серверів.
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Привіт! Я хочу Linux! Але ... Який дистрибутив можна придбати? | Windwalker55 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 3 червня 2009 19:00 |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Намагаючись йти в Linux | Стакан | Linux & альтернативних ОС | 1 | 2 лютого 2008 03:31 |
| Який Linux! | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 9 | 1 лютого 2008 19:52 |
| Допомога для Linux | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 січня 2008 03:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |