![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво е вашето любимо десктоп среда? Ползвам FluxBox, защото тя е много бързо, дори на древните хардуер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не съм докосвал Linux, мисленето на Опитвам Ubuntu скоро.
| |||
| |||
| Ubuntu е добър избор, по мое мнение. Тя е по-лесна и много добре документирана в интернет. |
|
| |||
| |||
| Просто го изтеглят, ще имат играят през уикенда. Ще се съхранява двойствен обувка го мисля. |
|
| |||
| |||
| Когато за първи път започва с Linux Запазих двойна обувка, аз започнах през 2002/2003 с Linux (след почти опитва от 1996 г.) и запазих двойствен обувка с години, аз взех гмурване през 2004 г. с мандрагора 10, а по-късно Mandriva. От този момент нататък прозорци е само за игри. И през месец септември миналата година аз заличава последната ми система Windows 2000, то е всичко Linux сега. Но отпуска, ако сте просто се в Linux Бих allways водят двойствен обувка система, ако нещата не работят или когато изпоцапвам можете allways имате резервно копие. |
|
| |||
| |||
| аз употреба compiz-синтез. Това е така freakin "страхотно. то е като хрисолит само по-добре. |
|
| |||
| |||
| Compiz и хрисолит се сливат. И двамата все още са опитни, но тя работи много добре, въпреки, че е просто eyecandy, аз съм Работещи хрисолит на Gnome GUI с Ubuntu. Хрисолит е твърде тежка за моя лаптоп, така че един писти compiz (и много добре да се добави) Накратко, след няколко месеца, които ще видите съвсем нов compiz, A compiz хрисолит или хрисолит compiz кожи с повече и по-добро управление. Cool не го :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu би никога не работи с текущата ми кутия (Имам я инсталирана, но тя няма да разпознае видео или мрежата), така че след като новите ми изгради завърши Ще посетя двойствен обувка Ubuntu хрисолит с Vista. Аз никога няма да бъдете в състояние да направят пълно преминаване, защото с училището и моя професия те винаги изискват Windows това или онова, но аз все пак съм развълнуван
| |||
| |||
| Moah ... Отне ми години, преди да направи преминаването :-) (2002/2003) Сега имам само Линукс :-) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Неделя Java Runtime среда 6 Update 13 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 7 | 26 Март 2009 12:22 |
| Неделя Java Runtime среда 6 Update 12 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 8 | 7 февруари 2009 11:24 |
| Java SE Runtime околната среда (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 7 | 7 Декември 2008 13:27 |
| Java Runtime околната среда (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 5-и парламентарен Март 2008 12:16 |
| Кои Desktop среда ли най-много? | tvbusinesslounge | Linux & Алтернативни OS | 2 | 30 август 2007 година 09:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |