![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaké je Vaše oblíbené desktopové prostředí? I use fluxbox, protože je velmi rychlý na to i antické hardware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy se dotkl Linux, myšlení snaží ubuntu brzy.
| |||
| |||
| Ubuntu je dobrá volba, podle mého názoru. Je uživatelsky-přátelskou a velmi dobře zdokumentovány na internetu. |
|
| |||
| |||
| Jen ji stáhli, budeme mít hrají o víkendu. Uvidíme se neustále je duální boot myslím. |
|
| |||
| |||
| Když jsem začal s Linuxem jsem si duální boot, jsem začal v roce 2002/2003 s Linuxem (po pokusu o vypnutí od roku 1996) a jsem si duální boot na roky, jsem zchlazovacim v roce 2004 s Mandrake 10 a násl Mandriva. Od toho okamžiku okna byla jen pro hry. A v září loňského roku jsem se vypouští poslední systém Windows 2000, je to vše Linux nyní. Ale udělena, pokud jste právě dostává do Linuxu bych allways vede dvojí boot systému, pokud to nefunguje, nebo když se vám nepořádek allways mít zálohu. |
|
| |||
| |||
| i použití Compiz-Fusion. je to tak freakin 'úžasné. Je to jako beryl jen lepší. |
|
| |||
| |||
| Compiz a Beryl se sloučení. Oba jsou stále experimentální, ale funguje to velmi velmi dobře, i když je právě eyecandy, jsem Spuštění Beryl na Gnome Gui s Ubuntu. Beryl je příliš těžké pro mé notebooku tak, aby jedna běží compiz (a velmi dobře, mohu přidat) Stručně řečeno, za pár měsíců budete vidět úplně nový compiz a compiz beryl beryl nebo compiz s kůží a lepší řízení. Cool ne :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu nikdy pracovat s mou současnou krabici (mám to nainstalované ale neuzná video nebo sítě), takže po mé nové vybudování úplné Jedu na duální boot s ubuntu beryl Vista. Já nikdy být schopen provést úplnou switch, protože se školou a moje profese, které vždy vyžadují okna ten či onen, ale jsem nadšen stejně
| |||
| |||
| Moah ... Trvalo mi rok, než jsem učinil switch :-) (2002/2003) Teď už jen Linux :-) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 7 | 26. března 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 8 | 7. února 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 7 | 7. prosince 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 5. března 2008 12:16 |
| Desktop Environment, která se vám líbí nejvíc? | tvbusinesslounge | Linux & Alternativní OS | 2 | 30. srpna 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |