![]() |
|
| |||
| |||
| Ποιο είναι το αγαπημένο σας desktop περιβάλλον; Χρησιμοποιώ FluxBox διότι είναι πολύ γρήγορη για ακόμη αρχαίο υλικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ μην αγγίξει το Linux, της σκέψης προσπαθεί ubuntu σύντομα.
| |||
| |||
| Ubuntu είναι μια καλή επιλογή, κατά τη γνώμη μου. Είναι πιο φιλική προς το χρήστη και πολύ καλά τεκμηριωμένη μέσω του διαδικτύου. |
|
| |||
| |||
| Απλά θα κατεβάσει, θα έχουν παίξει το Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να διατηρηθεί διπλή εκκίνηση νομίζω. |
|
| |||
| |||
| Όταν ξεκίνησα με Linux Ι φυλάσσονται διπλής εκκίνησης, θα ξεκινήσει το 2002-2003 με το Linux (μετά από έκτακτα προσπαθεί από το 1996) και διατηρείται διπλής εκκίνησης για χρόνια, μου πήρε τη μεγάλη απόφαση το 2004 με το Mandrake 10 και αργότερα Mandriva. Από εκείνη τη στιγμή για τα παράθυρα ήταν μόνο για παιχνίδια. Και το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους Ι διαγράφεται το τελευταίο μου σύστημα των Windows 2000, είναι όλα Linux τώρα. Αλλά χορηγείται, αν είναι μόνο να θέσει σε Linux θα allways διατηρεί διπλή εκκίνηση του συστήματος, αν τα πράγματα δεν λειτουργούν όταν εκτίθενται ή χάος μέχρι allways σας έχουν ένα αντίγραφο ασφαλείας. |
|
| |||
| |||
| i-χρήση Compiz σύντηξης. Είναι τόσο freakin 'awesome. Είναι σαν βηρύλλος μόνο καλύτερα. |
|
| |||
| |||
| Compiz και Beryl συγχωνεύονται. Και οι δύο είναι ακόμη πειραματική αλλά δουλεύει πολύ πολύ καλό αν και είναι μόνο eyecandy, είμαι λειτουργίας Beryl σε Gnome gui με το Ubuntu. Beryl τρόπο είναι πολύ βαρύ για το φορητό υπολογιστή μου, έτσι ώστε η μία τρέχει Compiz (και πολύ καλά μπορώ να προσθέσω) Με λίγα λόγια, σε ένα ή δύο μήνες θα έχετε την ευκαιρία να δω ένα ολόκληρο νέο Compiz, μια Compiz Beryl Beryl Compiz ή δέρματα, με περισσότερες και καλύτερης διαχείρισης. Cool έτσι δεν είναι :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με σημερινή μου θέση (το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν θα αναγνωρίσει το βίντεο ή το δίκτυο), ώστε μετά τη νέα μου οικοδομήσουμε είναι πλήρης Πάω να διπλής εκκίνησης ubuntu Beryl με vista. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να είναι σε θέση να κάνει την πλήρη μεταστροφή επειδή με το σχολείο και μου επάγγελμα που απαιτούν πάντα το ένα ή το άλλο τα παράθυρα, αλλά ούτως ή άλλως είμαι ενθουσιασμένος
| |||
| |||
| Moah ... μου πήρε ένα χρόνο πριν να γίνει η μετάβαση :-) (2002/2003) Τώρα έχω μόνο Linux :-) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 26 Μαρ 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 7 Φεβ 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 7 Δεκ 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 5 Μαρ 2008 12:16 |
| Ποια Desktop περιβάλλον σας αρέσει περισσότερο; | tvbusinesslounge | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 30 Αυγ 2007 09:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |