![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koja je Vaša omiljena desktop okruženja? Koristim FluxBox jer je jako brz na čak drevne hardver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikad ne dotaknu Linux, misli pokussava ubuntu uskoro.
| |||
| |||
| Ubuntu je dobar izbor, po mom mišljenju. To je više user-friendly i veoma dobro dokumentirano na internetu. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je skinuti ga, događa da se igraju preko vikenda. Ja ću biti držanje to dvojan čizma mislim. |
|
| |||
| |||
| Našto JA najprije pokrenut vanjska strana sa Linuxom sam zadržao jedan dual boot sam započeo u 2002/2003 s Linuxom (nakon dana off pokussavaju od 1996) i zadržao sam dual boot godinama, ja uze poniranje u 2004 sa Mandrake 10 i Mandriva kasnije. Od tog trenutka na prozore je samo za igre. A u rujnu prošle godine sam izbrisan moj zadnji Windows 2000 sistem, to je sve Linux sada. Ali odobrena, ako su samo uzimajući u Linuxu bih uvijek zadržati dual boot sustava, ako se stvari ne rade van ili kad raščerupati ti uvijek imati backup. |
|
| |||
| |||
| koristim compiz-fusion. tako freakin 'Awesome. to je kao berila samo bolje. |
|
| |||
| |||
| Compiz i berila su spajanjem. Obje su još uvijek eksperimentalna, ali to radi vrlo vrlo dobra, iako je upravo eyecandy, I'm Running berila na Gnome GUI s Ubuntu. Berila je način previše teška za moj laptop, tako da je jedan prometuje compiz (i jako dobro, JA svibanj dodati) Ukratko, u par mjeseci ćete vidjeti cijeli novi compiz, a compiz berila ili berila compiz s više skinova i bolje upravljanje. Cool zar ne :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu nikada neche raditi s mojim trenutnim box (imam ga instaliranog ali ga neće prepoznati video ili mrežu), tako da nakon mog graditi novi je kompletan idem na dual boot sa ubuntu berila Vista. I nikada više nećete biti u mogućnosti to izraditi pun prebaciti jer sa školom i moje struke oni uvijek zahtijevaju prozorima ovo ili ono, ali ja sam ionako uzbuđeni
| |||
| |||
| Moah ... on mi je uzeo godinu dana prije nego što sam napravio preklopnik :-) (2002/2003) Sad sam samo Linux :-) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 26. ožujak 2009 12:22 |
| Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 8 | 7. veljača 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 7 | 7. prosinac 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 5. ožujak 2008 12:16 |
| Desktop Environment Koji vam se najviše sviđa? | tvbusinesslounge | Linux OS i alternativna | 2 | 30. kolovoz 2007 09:11 |
| Thread Tools | |
| |