![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a kedvenc desktop környezetben? FluxBox használom, mert nagyon gyors még a régi hardvert. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem nyúlt a Linux, a gondolkodás, amit ubuntu hamarosan.
| |||
| |||
| Az Ubuntu egy jó választás, véleményem szerint. Ez még inkább felhasználóbarát és nagyon jól dokumentált az interneten. |
|
| |||
| |||
| Csak letöltött ez, megyek is játszani a hétvégén. Nem lesz tartva, hogy a kettős indító azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Amikor először kezdett el Linux tartottam kettős indítást, én kezdődött 2002/2003 Linux (miután az próbálta ki 1996-tól), és én tartott dual boot évek, úgy vette át az 2004-ben plunge Mandrake 10 és később Mandriva. Ettől a pillanattól fogva a Windows csak a játékokat. És abban az évben szeptember utolsó hagyni az utolsó Windows 2000 rendszer, minden Linux most. De adni, ha éppen a Linux azt allways vezet kettős csomagtartó rendszer, ha a dolgok nem működnek, vagy ha elront akkor allways van egy tartalék. |
|
| |||
| |||
| Használhatom compiz-fusion. Olyan szarva awesome. Olyan, mint a beryl csak jobb. |
|
| |||
| |||
| Compiz és a Beryl az egyesülő. Mindkettő még kísérleti, de nagyon jó, noha ez csak eyecandy, én Beryl futtatása a GNOME GUI az Ubuntu. Beryl nem túl nehéz az én laptop, hogy az egyik fut compiz (és nagyon jól lehet hozzáadni) A rövid, pár hónapos most, hogy egy egész új, compiz, beryl a compiz vagy beryl compiz több bőrt és a jobb kezelésére. Cool nem :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu sosem dolgozik jelenlegi doboz (van telepítve, de azt nem fogja felismerni a videó vagy a hálózat), így azután az új kiépítése befejeződött fogok dual boot ubuntu beryl a kilátás. Sosem leszek képes arra, hogy a teljes váltani, mert az iskola, és a szakma mindig megkövetelik windows ezt vagy azt, de egyébként is izgatott vagyok
| |||
| |||
| Moah ... vett nekem egy évvel korábban csináltam a kapcsolót :-) (2002/2003) Most már csak a Linux :-) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | General Chat szoftver | 7 | 26. március 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | General Chat szoftver | 8 | 7. február 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | General Chat szoftver | 7 | 7. december 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 5. március 2008 12:16 |
| Melyik asztali környezet tetszik legjobban? | tvbusinesslounge | Linux és OS Alternatív | 2 | 30. augusztus 2007 09:11 |
| Téma eszközök | |
| |