![]() |
|
| |||
| |||
| מה את סביבת שולחן העבודה האהוב עליך? אני משתמש FluxBox כי הוא מהיר מאוד גם על חומרה עתיקה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעולם לא נגע בלינוקס, מנסה לחשוב על Ubuntu בקרוב.
| |||
| |||
| Ubuntu היא בחירה טובה, לדעתי. הוא יותר ידידותי למשתמש מאוד גם מתועד באינטרנט. |
|
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות הוא להוריד אותו, הולך להיות משחק בסוף השבוע. אני יהיה לשמור את זה אני חושב אתחול כפול. |
|
| |||
| |||
| כאשר אני הראשון התחיל עם לינוקס המשכתי עם אתחול כפול, התחלתי ב 2002/2003 עם לינוקס (אחרי הנחה על ניסיון מאז 1996) ואני המשכתי אתחול כפול במשך שנים, לקחתי להתחתן בשנת 2004 עם דודא 10 ואילך Mandriva. מרגע זה היה רק ל-Windows משחקים. בחודש ספטמבר האחרון בשנה האחרונה שלי אני נמחק המערכת של Windows 2000, זה הכל לינוקס עכשיו. אבל ניחא, אם אתה נכנס רק לינוקס הייתי allways לשמור על מערכת אתחול כפול, אם דברים לא עובדים או בעת לבלגן allways יש לך גיבוי. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-compiz fusion. זה כל כך freakin 'ענק. זה כמו beryl רק טוב יותר. |
|
| |||
| |||
| Compiz ו Beryl הם גוזימה. שתיהן עדיין ניסיוני, אבל זה עובד טוב מאוד, למרות שזה רק eyecandy, אני מפעיל את Beryl על GNOME GUI עם Ubuntu. Beryl היא יותר מדי כבדה עבור הנייד שלי, כך אחד פועל compiz (וזה טוב מאוד, אני אולי להוסיף) בקיצור, בעוד כמה חודשים אתה הולך לראות חדשה לגמרי compiz, א compiz beryl או beryl compiz עם יותר וטוב יותר פריטי מעטפת ניהול. מגניב לא :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu לעולם לא לעבוד עם התיבה הנוכחית שלי (יש לי אותו מותקן אבל הוא לא מזהה וידאו או רשת), אז אחרי החדשות שלי הוא לבנות להשלים אני הולך Ubuntu beryl אתחול כפול עם Vista. אני אף פעם לא יהיה מסוגל לבצע את מלוא בורר כי עם הספר שלי מקצוע הם תמיד דורשים חלונות זה או את זה, אבל בכל זאת אני מתרגש
| |||
| |||
| Moah ... לקח לי שנה לפני שעשיתי את מתג :-) (2002/2003) עכשיו יש לי רק לינוקס :-) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 13 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 26 מרץ 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 12 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 7 פברואר 2009 11:24 |
| SE-Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 7 דצמבר 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | ה -5 בחודש מרץ 2008 12:16 |
| איזו סביבת שולחן העבודה שאתה הכי אוהב? | tvbusinesslounge | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | ה -30 לאוגוסט 2007 09:11 |
| שרשרת כלים | |
| |